Posturi de muncitori vacante la Primăria Turburea


Serviciul Public de Gospodărire Comunală Turburea, judeţul Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a patru posturi de muncitor.
Cei care își doresc acest post trebuie să aibă studii generale/liceu, absolvite cu diplomă de absolvire, iar vechimea în domeniu nu este necesară.
Concursul se va organiza conform calendarului următor:
-28 august 2019, ora 10.00: proba scrisă;
-30 august2019, ora 10.00: proba interviu.
Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se pot obține la sediul Serviciului Public de Gospodărire Comunală Turburea, Str. Principală nr. 96, judeţul Gorj, telefon 0253/472.383.

loading...
Loading...

Citește și

Filtru auto, la ieșirea din Gorj spre Hunedoara!

Autorităţile din judeţul Hunedoara au luat mai multe măsuri pentru prevenirea răspândirii pestei porcine africane, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.