Posturi vacante de administrator financiar cu jumătate de normă la două școli din Gorj


Școala Gimnazială Samarinești din județul Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de administrator financiar cu 0,50 normă (completare 0,50 normă la Şcoala Gimnazială Nr. 1 din Văgiuleşti).

Candidaţii trebuie să aibă studii superioare de specialitate, iar vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului să fie 3 de ani.
Proba scrisă va fi susţinută pe data de 05 martie 2020, ora 10:00, iar proba interviu pe data de 06 martie 2020.
Totodată, şi Şcoala Gimnazială Nr. 1 din Văgiuleşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de administrator financiar cu 0,50 normă (completare 0,50 normă la Școala Gimnazială Samarinești).
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt aceleaşi ca cele enumerate mai sus, şi anume: studii superioare de specialitate şi 3 ani vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului.
Proba scrisă 05 martie 2020, ora 10:00, iar proba interviu pe data de 06 martie 2020, ora 11:00.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.