duminică , 26 ianuarie 2020 - 10:55

Posturi vacante la ITM Gorj


Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează: inspector de muncă, clasa I, grad profesional principal, din cadrul Compartimentului Supravegherea pieței și îndrumare angajatori și angajați în domeniul securității și sănătății în muncă și consilier, clasa I, grad profesional debutant, din cadrul Compartimentului Comunicare și relații cu publicul.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice pentru postul de inspector de muncă, clasa I, grad profesional principal, candidații trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniile fundamentale: științe inginerești, științe agricole și silvice, științe juridice, științe economice sau în specializările: sociologie, psihologie, medicină, administrație publică și științe politice, vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – minimum 5 ani. Pentru postul de consilier, clasa I, grad profesional debutant toți cei care îți depun CV-ul trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniile științe juridice sau științe economice.
Concursul se va organiza conform calendarului următor: 23 august 2019, ora 10:00: proba scrisă, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relatii suplimentare la sediul Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj, din Tg-Jiu, Str. 14 Octombrie nr. 154, județul Gorj, telefon: 0253/237.933.

loading...
Loading...

Citește și

Președintele CJ Gorj: „ZERO este cifra proiectelor personale realizate de domnul Romanescu”

Cosmin Popescu iese la atac și spune că primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.