sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 8:13

Posturi vacante la Liceul Tehnologic Roşia – Jiu Fărcăşeşti


Liceul Tehnologic Roşia-Jiu Fărcăşeşti, județul Gorj, organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor de natură contractuală vacante de administrator patrimoniu, grad debutant și secretar șef.
Pentru a participa la concursul organizat pentru ocuparea funcției de natură contractuală vacantă de administrator patrimoniu, grad debutant, candidați trebuie trebuie să dețină studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științe economice. Vechimea în specialitatea studiilor absolvite nu este necesară.
De asemenea, candidații care își doresc funcția de secretar șef trebuie să dețină studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științe economice și o vechime în specialitatea studiilor absolvite de minimum 5 ani vechime.
Concursul se va organiza conform calendarului următor: 02 decembrie 2019, ora 16.00: termenul limită pentru depunerea dosarelor; 11 decembrie 2019, ora 11.00: proba scrisă; 16 decembrie 2019, ora 11.00: proba interviu.

loading...
Loading...

Citește și

Universitatea ”Constantin Brâncuși” Tg-Jiu și-a consolidat poziția în plan internațional!

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a derulat începând cu 13 iunie 2019 și până la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: