Posturi vacante la Primăria Drăguțești


Primăria Comunei Drăguțești, Județul Gorj scoate la concurs trei posturi contractuale pe perioadă nedeterminată. Este vorba de inspector, grad debutant – Compartiment Cultură; Inspector, grad debutant – Compartiment Agricol; Şofer I – Compartiment Administrativ.

Candidații care optează pentru funcţia de natură contractuală vacantă de inspector, grad debutant – Compartiment Cultură trebuie să dețină studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, iar vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei nu este necesară.
Pentru funcția de natură contractuală vacantă de inspector, grad debutant – Compartiment Agricol candidații trebuie să dețină studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sauechivalentă, iar vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei nu este necesară.

Condiţiile specifice pentru ocuparea prin concurs a funcţiei de natură contractuală vacantă de şofer, grad I – Compartiment Administrativ sunt:
• absolvenţi studii medii, cu diplomă de bacalaureat;
• atestat de transport persoane valabil;
• permis de conducere valabil pentru categoriile: B, C, D sau BE, CE, DE;
• vechime în muncă ca şofer minimum 3 ani;
• îndeplineşte prevederile art 3 din Hotărârea Guvernului nr. 286/2011 cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:
• 19 noiembrie 2018, ora 16:00: termenul limită de depunere a dosarelor;
• 28 noiembrie 2018, ora 11:00: proba scrisă;
• 04 decembrie 2018, ora 11:00: proba interviu.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Drăguțești, din satul Drăguţeşti nr. 115, comuna Drăguţeşti, judeţul Gorj, telefon 0253/227.625.

loading...
Loading...

Citește și

Polițist din Severin FELICITAT de Ministerul de Interne! FOTO

Un polițist din Caraș-Severin, a fost felicitat pentru faptul că a reușit să prindă un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.