Posturi vacante la Spitalul Motru! Vezi când are loc concursul!

spital-motru

Spitalul Municipal Motru organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a trei job-uri: două posturi de îngrijitor curăţenie și un post de infirmieră.

Sute de candidați pe 18 posturi

La SJU Târgu-Jiu au fost scoase la concurs 18 posturi, pentru care s-au înscris 152 de candidați. „Avem 152 de dosare depuse, dintre care 15 pentru postul de economist, trei  pentru liftier, zece pentru asistent medical la Psihiatrie, nouă pentru postul de îngrijitor la Pediatrie, şase pentru asistent medical principal la Chirurgie I; 20 de dosare la postul de asistent debutant la Neurologie, 13 dosare pentru postul de infirmier la Pediatrie, 11 pentru postul de asistent la Ortopedie, cinci dosare pentru cele două posturi de asistent medical la ATI I, etc”, a explicat Cătălin Vienescu, şeful Biroului de Resurse Umane din cadrul SJU Târgu-Jiu.[/box]

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: pentru îngrijitor curăţenie este nevoie de diplomă de absolvire a şcolii generale, iar pentru postul de infirmieră, concurenții au nevoie de diplomă dc absolvire a şcolii generale și curs de infirmiere. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 10 iunie 2015, ora 10:00: proba scrisă; 15 iunie 2015, ora 10:00: proba practică; 18 iunie 2015, ora 10:00: proba interviu. Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de 10 zile de la publicarea anunțului. Relaţii suplimentare se obțin la sediul Spitalul Municipal Motru.

loading...
Loading...

Citește și

Cum să îți depozitezi corect pantofii

Chiar dacă suntem chiar în mijlocul sezonului rece, perioadă în care de regulă încălțăm doar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.