Posturi vacante scoase la concurs la Primăria Peştişani. Vezi condiţiile!


Primăria Comunei Peştişani scoate la concurs 3 posturi. Este vorba de două posturi de asistent medical comunitar debutant şi un post de asistent medical generalist debutant.

Cele două posturi de asistent medical comunitar debutant se află în cadrul Compartimentului Sănătate Public şi nu este cerută vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției vacante. Cei care îşi doresc acest post trebuie să fie absolventi ai școlii sanitare postliceale, dovedită cu diplomă sau adeverință de absolvire şi să deţină certificat de membru al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, în termen de valabilitate.
Data limită pentru depunerea dosarelor este data de 08 mai 2019, ora 16:00. Proba scrisă va avea loc pe data de 21 mai 2019, ora 10:00, iar proba interviu pe data de 24 mai 2019, ora 10:00.

Postul de asistent medical generalist debutant se află în cadrul Compartimentului de Asistență Medicală pentru Unitățile de Învățământ. De asemenea, nici pentru acest post nu este cerută vechime în specilitatea studiilor, în schimb este cerută diplomă/adeverință de absolvire școală postliceală sanitară în specialitatea asistent medical generalist şi certificat de membru O.A.M.G.M.A.M.R.
Data limită pentru depunerea dosarelor este 08 mai 2019, ora 16:00, proba scrisă va fi susţinută pe data de 20 mai 2019, ora 11:00, iar proba interviu pe data de 23 mai 2019.

loading...
Loading...

Citește și

Modificări la Bacalaureat pentru elevii de la liceele vocaționale sau tehnice

Elevii care urmează licee vocaționale sau tehnice ar putea susține examenul de Bacalaureat la o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: