Poziția capcana fermierului. 3 avantaje

Ori de câte ori simțiți că viaţa sexuală nu vă mai satisface, tot ce vă trebuie este puţină varietate. Există tot felul de ipostaze care să vă scoată din monotonie, iar poziţia capcana fermierului este perfectă.

Într-o relaţie de cuplu viaţa sexuală are un rol esențial şi din acest motiv trebuie ca de fiecare dată să veniţi cu ceva nou ca să nu se instaleze plictiseala. Iată de ce e bine ca în momentele intime să profitaţi şi de poziţia capcana fermierului.

Ușor de pus în practică
În această ipostază bărbatul stă în picioare cu spatele sprijinit de un perete, iar femeia își ține picioarele in jurul taliei lui și se lasă cu capul in jos în așa fel încât mâinile ei să atingă podeaua. Poziția capcana fermierului îi oferă bărbatului posibilitatea de a deține controlul, iar partenera va avea parte de multe senzații puternice și amestecate datorate unghiului de penetrare, dar si datorită faptului că trupul său va fi la dispoziția bărbatului.

Este excitantă
Este o ipostază interesantă din foarte multe puncte de vedere, dar şi inedită pentru că se evită statul la orizontală. Poziția capcana fermierului permite demonstrarea forţei fizice a bărbatului, lucru destul de excitant pentru femei. Ori de câte ori faceți sex, nu ezitați să puneți în practică această poziţie pentru a atinge culmile extazului.

Oferă satisfacție maximă ambilor parteneri
Fără nici un fel de discuție, poziția capcana fermierului este dovada clară că dorința și fantezia pot deveni realitate. Această postură oferă ambilor parteneri momente intime de neuitat şi satisfacţie sexuală maximă. Bărbatul are posibilitatea șă-și privească în voie partenera în timpul acestei poziții având în vedere că aceasta stă cu picioare desfăcute în faţa lui. Femeia la rândul ei se bucură de o penetrare adâncă și nu în ultimul rând de orgasm.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

Greşeli pe care le faci în timpul sexului

Ai stricat vreodată atmosfera cu ceva ce ai spus sau cu un anumit gest deplasat? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: