duminică , 20 octombrie 2019 - 6:41

Poziţii sexuale – bărbatul deasupra

trc

Lasă-l să te înnebunească de plăcere…

Îi place să deţină controlul, să te înnebunească de plăcere şi să audă cum îi spui că mai vrei o dată, încă o dată şi încă o dată…
Lasă-l, măcar o dată, să facă el pe „boss-ul” în dormitor! Asta nu înseamnă că trebuie să facă el toată „treaba”, iar tu să stai întinsă pe spate şi să priveşti.

Iată câteva poziţii sexuale pentru el şi plăcerea voastră!

Poziţia „Misionarul”
… sau poziţia leneşului, i-am putea spune. Poziţia misionarului implica zero imaginaţie şi zero flexibilitate: pur şi simplu stai întinsă pe spate cu picioarele uşor desfăcute, iar iubitului tău nu îi mai rămâne decât să se aşeze deasupra şi să te penetreze. Poţi mai mult decât atât…
Transformă această poziţie plictisioare în una interesantă: poţi aşeza o pernă sub mijlocul tău, pentru a ridica puţin bazinul; o altă variantă ar fi să îţi ridici genunchii la piept sau să îţi încrucişezi picioarele în jurul spatelui iubitului tău pentru o penetrare mai adâncă.
Poziţia „Misionarul” nu este bună pentru stimularea manuală sau a clitorisului, dar poate fi eficientă în cazul în care iubitul tău suferă de ejaculare precoce.
Această tehnică lasa loc mângâierilor, sărutărilor şi cuvintelor drăgăstoase. Atât tu, cât şi partenerul aveţi braţele libere, aşa că vă puteţi mângâia sau vă puteţi ghida reciproc.
El este cel care controlează situaţia în această poziţie, iar tu nu ai o mare libertate a mişcărilor. Îţi poţi mişca şoldurile şi îţi poţi ghida astfel partenerul spre orgasm.
Poziţia misionarului este considerată cea mai plictisitoare, dar există şi motive pentru care multe cupluri o prefera. Este confortabilă, poţi vorbi cu partenerul, îl poţi săruta şi privi. Poate a fost prima poziţie pe care ai încercat-o, poate este singura pe care o cunoşti sau cea pe care ai „practicat-o” aseară… Trebuie să ştii că nu este singura poziţie!

Poziţia „Antrenorul sârguincios”
Pentru această tehnică trebuie să stai pe spate, iar partenerul deasupra ta, „în patru labe”, în timp ce tu îţi încrucişezi picioarele pe spatele lui. Seamănă cu poziţia „Misionarul”, dar faptul că îţi ridici picioarele reprezintă o mişcare semnificativă în favoarea unghiului de penetrare, plus că alungă monotonia tehnicii „leneşilor”.

Poziţia „Intrarea dosită”
Seamănă cu poziţia „Porţile plăcerii”, dar răsturnată, cu el deasupra ta. Este o tehnică foarte hoţ, chiar dacă îţi tratezi partenerul „cu spatele”… Tu stai pe burtă, cu picioarele larg desfăcute şi posteriorul puţin ridicat (îţi poţi pune şi o pernă sub pelvis), în timp ce el se aşază deasupra, cu picioarele apropiate. Unghiul de penetrare este perfect, se ajunge uşor la punctul G, iar gradul de excitare este maxim.

Pozitia „Cowboy”
Stai întinsă pe spate, iar el „călare” pe tine. În timp ce el face mişcări de du-te-vino, vă puteţi mângâia şi chiar săruta.
Potrivit Knowledgerush.com, printre avantajele acestei poziţii se numără şi penetrare adâncă, partenerul deţine controlul pentru cât de repede doreşte să penetreze, iar stimularea clitoridiana este maximă.
El deţine controlul, în timp ce tu te relaxezi. Arcuieşte-ţi spatele, astfel încât penisul să îţi stimuleze punctul G. Având în vedere că ai acces uşor la clitoris, poţi încerca o autostimulare.

Poziţia „Jocheul întors”
Această tehnică este o variaţie a poziţiei Cowboy-ului. Nu este o poziţie naturală, deoarece tu ar trebui să stai cu picioarele strânse, iar partenerul tău să stea deasupra: stai întinsă pe spate, în timp ce partenerul tău se aşează deasupra şi se întinde în faţă, sprijinindu-se în mâini.
Deşi penetrarea poate fi uşor dificilă la început, „strâmtoarea deschiderii” poate compensa penetrarea superificala.

Poziţia „Stridia vieneză”
Este o tehnică în care flexibilitatea ta este pusă la încercare… Stai pe spate şi ridici picioarele astfel încât gleznele încrucişate să ajungă sub capul tău. Această poziţie îţi expune în totalitate zona „fierbinte” şi îi oferă partenerului „acces direct”. Iubitul te ţine de glezne, face mişcări de du-te-vino, în timp ce tu îţi poţi plimba mâinile pe corpul lui.
Nu este o poziţie pe care să o faci cu lumina stinsă, pentru că nu trebuie să te simţi stânjenită că eşti expusă în totalitate… Dacă nu eşti îndeajuns de flexibilă, te poţi opri în punctul în care consideri că poziţia devine neconfortabilă. Înainte de penetrare, o partidă de sex oral din partea partenerului tău te poate înfierbânta şi mai mult…

Loading...

Citește și

Greşeli pe care le faci în timpul sexului

Ai stricat vreodată atmosfera cu ceva ce ai spus sau cu un anumit gest deplasat? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: