miercuri , 26 februarie 2020 - 19:13

Poziţii sexuale cu orgasm garantat

sexOrgasmul este plăcerea maximă obţinută în timpul actului sexual…

Orgasmul este plăcerea maximă obţinută în timpul actului sexual… Este acel „Aaahhh, Uuuhhh, Ooohhh” pe care ni-l dorim de fiecare dată când facem dragoste… Greu de atins, dar niciodată imposibil…

Iată câteva poziţii sexuale care îţi garantează mare „O”. Eşti pregătită?

Poziţia „Plăcerea încrucişată”
Iată o tehnică pe care o puteţi repeta în fiecare dimineaţă, să vă „energizati” înainte de o zi stresantă la job. Este o poziţie foarte simplă şi care nu necesită efort. Iubitul tău trebuie să stea pe o parte, iar nu trebuie decât să te roteşti puţin, perpendicular pe corpul lui, cu genunchii ridicaţi. Faceţi mişcări de du-te-vino! Unghiul de penetrare este extraordinar pentru a vă oferi orgasme „în cascadă”.

Poziţia „Umerii extazului”
Îţi mai aminteşti tehnica „Impactului profund”, în care partenerul tău îngenunchează pe o laterală a patului, iar tu, întinsă pe spate, cu picioarele pe umerii lui, eşti penetrată? Ca şi în cazul acelei poztii, „Umerii extrazului” asigura o penetrare completă. De data asta, iubitul tău stă în picioare, iar tu pe spate, cu picioarele pe umerii lui. Vă priviţi în ochi şi spui: „Încă o dată, încă o dată şi încă o dată…”

Poziţia „Lotusului îmbrăţişat”
O tehnică foarte romantică, pe care trebuie să o încercaţi. Vă strângeţi puternic în braţe, corpurile voastre stau lipite, vă mângâiaţi, vă sărutaţi, simţi respiraţia lui, simţi cum se topeşte de plăcere, iar orgasmul poate apărea în orice moment… Staţi în poziţia şezut, cu picioarele încrucişate şi vă îmbrăţişaţi. Penetrarea este foarte uşoară pentru că vaginul se dilată în mod natural.

Poziţia „Lotusului îngenuncheat”
Este o adaptare mult mai dificilă a poziţiei „Misionarului în genunchi”. Iubitul tău se ridică uşor în genunchi, în timp ce tu te aşezi în poala lui, cu faţa către el. Apoi, îţi înfăşori picioarele în jurul partenerului şi vă luaţi în braţe, pentru a vă susţine. Poziţia oferă un unghi bun pentru penetrare. Realizaţi o mişcare fluidă, pentru a vă putea mişca în timpul penetrării.

Loading...

Citește și

Greşeli pe care le faci în timpul sexului

Ai stricat vreodată atmosfera cu ceva ce ai spus sau cu un anumit gest deplasat? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.