Poziţii sexuale pentru fiecare lună a anului

Condimentează-ţi viaţa sexuală şi învaţă să pui în practică poziţii sexuale pentru fiecare lună a anului. Astfel vei reuşi să ai parte de cele mai tari partide de sex. Ca urmare vă recomandăm cele mai bune poziţii sexuale pentru fiecare lună a anului. Sexul este o activitate extrem de plăcută şi de relaxantă, în orice poziţie l-ai practica.

Poziţii sexuale pentru fiecare lună a anului: Ianuarie
Elefantul este o poziţie discretă care vă permite câteva minute de plăcere şi oferă satisfacţie garantată. Pentru nopţile lungi şi reci din ianuarie este ideală şi poate fi considerată una dintre cele mai satisfăcătoare poziţii sexuale pentru fiecare lună a anului.

Poziţii sexuale pentru fiecare lună a anului: Februarie
Piratul este o poziţie clasică, dar asta nu înseamnă că nu se poate transforma în ceva extraordinar cu un pic de imaginaţie. Rezultatul final va fi un orgasm la înălţimea tuturor aşteptărilor voastre.

Poziţii sexuale pentru fiecare lună a anului: Martie
Corp la Corp este o poziţie care oferă cele mai intense orgasme. Femeia controlează ritmul, intensitatea mişcărilor şi unghiul de penetrare. Nu doar punctul G va fi stimulat în timpul penetrării ci şi clitorisul.

Poziţii sexuale pentru fiecare lună a anului: Aprilie
Scăunelul răsturnat este o poziţie sălbatică fiindcă penetrarea se face adânc într-un ritm ameţitor. Când se ajunge la orgasm, senzaţiile sunt mult mai intense datorită apropierii trupurilor. Poate fi considerată una dintre cele mai erotice poziţii sexuale pentru fiecare lună a anului.

Poziţii sexuale pentru fiecare lună a anului: Mai
Femeia deasupra este una dintre cele mai interesante poziţii sexuale pentru fiecare lună a anului. Primăvara e pe sfârşite, aşa că e recomandat să puneţi în practică în luna mai o poziţie în care femeia deţine controlul mişcărilor şi decide adâncimea penetrării.

Poziţii sexuale pentru fiecare lună a anului: Iunie
Gospodina poate fi considerată una dintre cele mai sexy poziţii sexuale pentru fiecare lună a anului. Necesită foarte multă flexibilitate din partea ambiilor parteneri şi creativitate. Femeia este penetrată pe la spate şi este perfectă pentru începutul verii.

Poziţii sexuale pentru fiecare lună a anului: Iulie
Vibraţii:Toate cuplurile care au pus-o în practică spun că este una dintre cele mai erotice poziţii sexuale pentru fiecare lună a anului. Este mai dificilă, dar care va oferi orgasme intense. În timpul penetrării, femeia poate executa mişcări circulare din şolduri pentru o plăcere mai mare.

Poziţii sexuale pentru fiecare lună a anului: August
Căţeluşul este bine de pus în practică în august şi este considerată una dintre cele mai speciale poziţii sexuale pentru fiecare lună a anului. Bărbatul este cel care deţine controlul, atât asupra ritmului cât şi asupra adâncimii penetrării. În această poziţie cresc şansele orgasmului simultan.

Poziţii sexuale pentru fiecare lună a anului: Septembrie
Fotoliu dragostei este o poziţie simplă şi plăcută pentru ambii parteneri. Ca şi în celelalte poziţii în care femeia stă deasupra, ele fac aproape toată treaba, iar bărbatul se poate bucura de experienţă.

Poziţii sexuale pentru fiecare lună a anului: Octombrie
Crabii este o poziţie recomandată în luna octombrie care va înnebuni de plăcere orice bărbat. Permite o penetrare adâncă, oferă o imagine excitantă şi din acest motiv este una dintre cele mai puse în practică poziţii sexuale pentru fiecare lună a anului.

Poziţii sexuale pentru fiecare lună a anului: Noiembrie
Lotus încrucişat este o poziţie plină de pasiune perfectă pentru nopţile reci din luna noiembrie. Această ipostază îi va pregăti pe cei doi parteneri pentru o partidă de sex explozivă şi este una dintre cele mai tari poziţii sexuale pentru fiecare lună a anului.

Poziţii sexuale pentru fiecare lună a anului: Decembrie
Genunchii îndoiţi este una dintre cele mai speciale poziţii sexuale pentru fiecare lună a anului. Bărbatul poate susţine femeia prinzând-o cu mâinile, pentru un echilibru mai bun. Este extrem de erotic să simţi fiecare centimetru din trupul celuilalt.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

Greşeli pe care le faci în timpul sexului

Ai stricat vreodată atmosfera cu ceva ce ai spus sau cu un anumit gest deplasat? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: