miercuri , 17 octombrie 2018 - 17:36

Practica sexuală bizară care a şocat întreaga lume. Ai face aşa ceva?

sex

Sexul este o experienţă intimă, personală, care provoacă plăcere. Cu toate astea, în diferite culturi din lumea întreagă există ritualuri legate de sex de-a dreptul ciudate, unele din ele chiar abuzive în societatea modernă.

Sexul de la vârste fragede
În Papua Noua Guinee, copiii au voie să facă sex de la vârste fragede, chiar înainte de a împlini 6 ani. Aceste acte, stigmatizate de ţările dezvoltate, nu sunt etichetate drept abuzuri sexuale asupra copiilor, fiindcă cei mici nu sunt obligați să întreţină relaţii sexuale. Oricine are voie să îşi înceapă viaţa sexuală la vârsta la care doreşte. Totuşi, sexul în afara căsătoriei este complet interzis.

Băieţii mai mici de 13 ani sunt învăţaţi cum să-şi satisfacă partenera
Un alt tip de educație sexuală: În Mangaia, o mică insulă din Pacificul de Sud, baietii mai tineri de 13 ani întreţin relaţii sexuale cu femei mai în vârstă, care îi ajută să învețe arta de a satisface o femeie în pat.

Sexul în afara căsătoriei este încurajat
În Indonezia, în timpul Festivalului de Pon, oamenii sunt încurajați să facă sex în afara căsătoriei. Se crede că aduce noroc, dacă aceştia pot întreţine relaţii sexuale cu acelaşi partener – care nu le este soţ/soţie – în toate cele șapte sărbători de pe tot parcursul anului.

Furtul de soţii este un comportament acceptat social
În tribul niger Wodaabe din Africa de Vest, căsătoria în timpul copilăriei este ceva obişnuit. Dar tinerii primesc o a doua şansă de a merge după iubirea vieţii lor. În timpul festivalului anual Gerewol, bărbaţii din tribul Wodaade se deghizează în rochie şi dansează pentru a impresiona femeile căsătorite cu alţii. Mai mult, pot chiar să le fure. În cazul în care scapă neprinşi, unirea lor devine legală.

Lecţii de sex pre-marital
În tribul Muria din Chhattisgarh există cămine de sex unde adolescentele sunt trimise pentru a practica sexul pre-marital, cu parteneri unici sau multipli. Copiii sunt încurajați să nu se atașeze emoțional de tutorele de sex.

Sex îmbrăcaţi
În insula Inis Beag din Irlanda adulții îşi păstrează lenjeria intimă pe ei pe tot parcursul actului sexual. Oamenii consideră actul sexual ca fiind dăunător pentru sănătatea și corpul lor. Nu am vrea să ştim totuşi cum ajung să procreeze.

Loading...

Citește și

Locul inedit pentru o partidă de sex în aer liber

În momentul în care fanteziile nu îţi dau pace, nu mai sta pe gânduri, părăseşte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.