Predoiu, trimis de pedeliştii gorjeni să se bată cu Crin pentru scaunul lui Băsescu

Dan-Valceanu-alegeri

Sâmbătă au avut loc alegeri în toată Regiunea Oltenia pentru desemnarea prezidenţiabilului din cadrul Partidului Democat-Liberal. Portocaliii au avut de ales între fostul Ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, şi primarul Aradului, Gheorghe Falcă.

Democrat- liberalii gorjeni au venit în weekend la urne. În judeţul Gorj au fost organizate cinci secţii de votare arondate celor 70 de localităţi ale judeţului, după cum urmează: o secţie de votare la Târgu-Jiu şi câte una la Motru, Turceni, Novaci şi Hurezani. Secţia cu cea mai mare prezenţă la vot a fost cea de la Târgu-Jiu, unde au votat 87,33% dintre membri, iar cea mai scăzută prezenţă s-a înregistrat la Turceni, unde au votat 60,57% dintre electori, prezenţa în judeţ fiind de 75,5%. Procesul de votare a avut loc, în toată regiunea, între orele 9,00 şi 17,00. În urma voturilor exprimate, în judeţul Gorj, membrii PDL l-au desemnat câştigător pe Cătălin Predoiu, care a obţinut 74,32% din sufragii. Gheorghe Falcă a fost votat de 25,64% dintre democrat-liberalii prezenţi la vot. În judeţul Dolj, Gheorghe Falcă a obţinut 14,50%, iar Cătălin Predoiu 85,40%. În Mehedinţi, Gheorghe Falcă a obţinut 13,84% din sufragii, iar Cătălin Predoiu 86,16%. În judeţul Olt, Gheorghe Falcă a obţinut 3,12%, iar Cătălin Predoiu 96,88%, iar în judeţul Vâlcea, Gheorghe Falcă a fost votat de 43,04% dintre membrii PDL, iar Cătălin Predoiu. de 56,96% dintre electori. Pe total regiune, Cătălin Predoiu a câştigat scrutinul, fiind ales de 79,85% dintre votanţi.

Loading...

Citește și

Ce fost LIDER POLITIC din Târgu-Jiu a intrat în AUTOIZOLARE

Ion Săvoiu, fost lider al PMP Târgu-Jiu, fost consilier municipal, este, de la începutul săptămânii, …

Un comentariu

  1. pedalakeu da na na ??

    O să-l ștampilăm toți da -n frunte să se vada ca-l simpatizăm ca pe unu latifundiaru?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.