PREFECT INTERIMAR la Gorj, după promovarea lui Florescu


Subprefectul Sorin Arjoca i-a luat locul fostului prefect, Ciprian Florescu, numit secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne.

Deși a fost făcută o propunere, pentru numirea lui Cristinel Rujan ca prefect de Gorj, decizia întârzie să apară. De joi, atribuțiile de prefect au fost preluate de subprefectul județului Gorj. Sorin Arjoca așteaptă să fie numit cât mai repede un nou prefect, deoarece spune că responsabilitățile sunt foarte mari. “Conform Codului Adiminstrativ, îndeplinesc atribuţiile de prefect până la numirea unui nou prefect prin hotărâre de guvern de către primul ministru al României. S-a mai întâmplat în alte judeţe ca numirea prefectului, după ce a fost schimbat, să dureze mai mult timp. Sper să nu se întâmple acest lucru şi la noi, pentru că avem foarte multe probleme, foarte multe responsabilităţi. Nu este prima dată când fie prefectul este plecat din judeţ, fie în concediu, fie mai demult, când a fost plecat domnul Liviu Andrei două luni de zile şi am fost singur la conducerea Instituţiei Prefectului. Nu este simplu, pentru că sunt foarte multe probleme, responsabilităţile Instituţiei Prefectului sunt foarte mari şi ocupă o plajă mare de responsabilităţi şi este foarte bine să fie numit cât mai repede un nou prefect în funcţie. Din discuţiile cu colegi, este posibil să se întâmple fie săptămâna aceasta, fie săptămâna viitoare, în şedinţa de guvern”, a conchis Sorin Arjoca.

Loading...

Citește și

Ce-i RECOMANDĂ Vîlceanu lui Chivu

Președintele organizației județene a Partidului Național Liberal îi transmite liderului PNL Rovinari, Laurențiu Chivu, că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.