PREFECTUL, despre un PRIMAR din Gorj: E SINGURUL cu care nu pot purta dialog


Ciprian Florescu susține că Ionuț Stan este singurul primar din Gorj cu care nu are un dialog. Prefectul de Gorj spune că ultima dată când a vorbit cu edilul comunei Albeni a fost în perioada organizării referendumului pentru familie.

Reprezentantul guvernului în teritoriu afirmă că i-a lăsat un gust amar comunicarea pe care a avut-o cu Ionuț Stan. Ciprian Florescu susține că dacă este nevoie, va dialoga cu edilul strict instituțional. Prefectul de Gorj anunța, luna trecută, că vrea să constituie comisie pentru Primăria Albeni, care să facă anumite verificări. Acum, spune că așteaptă ca organele abilitate să facă cercetările necesare privind cheltuirea banilor publici, dar și aspecte legate de respectarea Codului Muncii. “Am spus că voi aștepta rezultatele controalelor instituțiilor care au demarat astfel de verificări la Primăria Albeni. Am avut o discuție cu doi dintre șefii instituțiilor care pot să verifice modul de desfășurare a activității în unitatea administrativ-teritorială respectivă. Am promisiunea că, în timp scurt, se vor face rapoartele și voi ști și eu ce am de făcut mai departe. Deocamdată, instituțiile abilitate trebuie să verifice modul în care s-au cheltuit banii, modul în care se desfășoară activitatea din punctul de vedere al Codului Muncii în cadrul Primăriei Albeni. Sunt chestiuni care nu pot fi tratate cu superficialitate. De asta, nici nu insist foarte tare în a-i grăbi să încheie acțiunile de verificare despre care vă vorbeam. Din păcate, nu am dialog cu domnul primar, pentru că este singurul primar din județul Gorj cu care nu pot avea un dialog. Ultimul pe care l-am avut a fost în ce privea organizarea referendumului. Mi-a lăsat un gust amar dialogul cu dumnealui, de asta si evit. Dacă trebuie să colaborăm, o facem strict instituțional”, a declarat Florescu.

loading...
Loading...

Citește și

LIDER din CEO: Am SESIZAT Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării

Liderul Sindicatului Energia Turceni a făcut, în urmă cu trei săptămâni, plângere la Consiliul Naţional …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: