Prefectul Rujan și-a rezervat postul de la UCB!


Cristinel Rujan și-a rezervat postul de la conferențiar universitar doctor la Facultatea de Științe ale Educației, Drept și Administrație Publică a Universității Constantin Brâncuși, în anul universitar 2019-2020, urmare a numirii sale în funcția de prefect de Gorj. Practic, Rujan nu va mai participa la cursuri dar va acumula puncte pentru promovarea în următoarea treaptă didactică. Următoarea funcție didactică este cea de profesor universitar.

Solicitarea lui Rujan a fost aprobată în ședința de Senat din 5 septembrie, cererea fiind adresată UCB cu o zi înainte de întrunirea acestui organism universitar.
Cristinel Rujan deține funcția de conferențiar universitar din anul 2015, anterior fiind lector al UCB, în perioada 2003-2015, ca între 2002-2003 să fie simplu asistent universitar la universitatea de stat din Târgu-Jiu.
Până să fie prefect, în august 2019, conform CV-ului, Rujan a fost secretar general la Ministerul Tineretului și Sportului, secretar general la Agenția de Administrare Fiscală, secretar general adjunct la Ministerul Tineretului și Sportului, inspector guvernamental, secretar general adjunct la Ministerul Educației și Cercetării, șef Serviciul Executări Silite la Casa de Pensii Gorj, consilier al secretarul de stat din Ministerul Educației și Cercetării și simplu jurist la Direcția Județeană de Muncă și Protecție Socială Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

S-au luat de la o femeie! Cine sunt clubberii care s-au bătut la Caractere! Unul a ajuns în arestul poliției, altul are șase copci în cap!

Doi tineri, șefi ai reprezentanțelor zonale ale unor firme cunoscute, au fost protagoniștii unui scandal …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: