Prefectul vrea o iarnă liniștită

teodorescu

Prefectul Claudiu Teodorescu s-a întâlnit cu reprezentanţii instituţiilor deconcentrate, săptămâna trecută, pentru a stabili ultimele detalii privind măsurile necesare asigurării ordinii şi liniştii publice în perioada premergătoare şi în timpul sărbătorilor de iarnă.

Au fost puse în discuţie atât măsurile care vor fi luate de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, cât şi de instituţiile deconcentrate care efectuează controale în unităţile de alimentaţie publică. Toate instituţiile au prezentat planul de acţiuni care vor fi întreprinse în judeţ pentru protejarea sănătăţii şi a siguranţei cetăţenilor în perioada sărbătorilor de iarnă. Prefectul a solicitat conducerilor instituţiilor deconcentrate să se axeze în special pe acţiuni de prevenţie, iar acolo unde nu se respectă prevederile legale, să se dispună măsuri în consecinţă. A solicitat îndeosebi intensificarea acţiunilor de verificare în zonele turistice, cu precădere la unităţile din zona Rânca. Pentru a evita situaţii neplăcute, prefectul a cerut tuturor reprezentanţilor instituţiilor deconcentrate să facă o analiză a zonelor cu vulnerabilităţi, acolo unde în anii trecuţi au fost probleme, astfel încât anul acesta să se acorde o atenţie deosebită. La finalul întâlnirii, reprezentanţii Instituţiei Prefectului-judeţul Gorj şi ai Consiliului Judeţean Gorj au solicitat ca toate acţiunile de prevenţie, verificare şi control să fie efectuate cu maximă integritate de către toţi reprezentanţii instituţiilor publice angrenaţi în aceste activităţi.

Loading...

Citește și

CANDIDEAZĂ Bordușanu la DEPUTAȚI? Ce ANUNȚ face!

Numele secretarului general al PSD Gorj este vehiculat în interiorul organizației județene pentru o candidatură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.