Preludiul perfect pentru ea: 6 idei

Este foarte important ca bărbaţii să înveţe cum să-şi aducă iubita la orgasm cu ajutorul preludiului şi să-şi îmbunătăţească în acest fel viaţa sexuală. Preludiul perfect pentru ea poate fi un sărut, o mângâiere sau o îmbrăţişare din partea bărbatului pe care îl iubeşte.

1. Gesturi tandre în public
Dacă se întâmplă să fiţi într-un loc public, bagă-i mâna uşor pe sub bluză sau atinge-i discret fesele. Acesta poate fi preludiul perfect pentru ea. Prin intermediul atingerilor, vei reuşi să-ţi eliberezi partenera de tensiunile pe care le-a acumulat în timpul zilei şi s-o pregăteşti pentru un moment intim. Trebuie să ții cont de faptul că preludiul este de preferat să înceapă cu mult înainte de actul sexual.

2. Sexul oral
Partenerul de viaţă ar trebui să ţină cont de faptul că sexul oral poate fi preludiul perfect pentru ea. Aproape că nu există preludiu care să nu implice şi sexul oral şi, în timp ce îi săruţi sânii şi coapsele, arată-i că eşti dornic să o stimulezi şi oral. Cu siguranţă îi v-a plăcea foarte mult şi va avea posibilitatea să ajungă la orgasm.

3. Masajul erotic
Masajul erotic este o modalitate sigură de a reaprinde pasiunea în dormitor şi este o activitate senzuală care implică un mare grad de nuditate şi intimitate. La baza unui masaj erotic reuşit stă o atitudine relaxată şi lipsită de inhibiţii. Pregăteşte-i o atmosferă romantică, însă masajul erotic nu trebuie neapărat să degenereze într-o partidă de sex. Preludiul perfect pentru ea poate fi un masaj erotic, pe lângă faptul că este o „poartă” către plăcerea sexuală intensă, este şi o modalitate de a vă apropia, atât fizic, cât şi emoţional.

4. O cină romantică
Cina romantică a fost şi va rămâne întotdeauna un afrodiziac cu rezultate instantanee. Aveţi posibilitatea să vă spuneţi cuvinte de dragoste, să vă mângâiaţi, să dansaţi şi să vă aruncaţi priviri pline de pasiune.

5. Sărutul prelungit
Se spune despre sărut că este ceea mai importantă parte a preludiului sau chiar a sexului. Şi nu trebuie să te opreşti doar la sărutul gurii când ai la dispoziţie întregul ei corp. Foloseşte-te de toate trucurile pentru a-i arăta că noaptea ce urmează este a ei şi nu ai de gând să ratezi nici o bucăţică din trupul ei. Nu trebuie să-ţi fie teamă să-i arăţi cât de mult o iubeşti, iar un sărut pasional poate fi preludiul perfect pentru ea.

6. Un cadou erotic
Oferă-i iubitei tale un cadou erotic o dată pe lună sau în momentul în care ea se aşteaptă mai puţin. Când este la serviciu, dimineaţa când se trezeşte, când mergi să o iei de la serviciu sau când vă întoarceţi acasă. Un cadou erotic poate fi un preludiu perfect pentru ea. Oferă-i niște cătușe de jucărie sau orice vrei tu dintr-un sex-shop, de exemplu, și spune-i că abia aștepți să vezi ce va face cu darul primit…

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

3 motive clare pentru care bărbații își caută amante

Se pare, că pentru cei mai mulți bărbați căsătoriți, a-şi căuta o amantă este ca …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.