PREMIERUL Dăncilă şi MINIŞTRII Sănătăţii, Finanţelor, Agriculturii, aşteptaţi, SÂMBĂTĂ, la GORJ


Sorina Pintea şi-a amânat vizita programată pentru data de 13 mai la Târgu-Jiu. Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici şi Petre Daea vor veni şi ei, tot sâmbătă, în judeţ.

Mihai Weber susţine că ministrul Sănătății va vizita spitalul din Bumbești-Jiu, închis pe vremea guvernării Boc și redeschis sub cea a lui Ponta. Pintea era așteptată, luni, la Spitalul de Urgență din Târgu-Jiu pentru a prezenta raportul Corpului de Control, însă vizita a fost amânată pentru sâmbătă. “Am discutat cu doamna ministru, vizita va avea loc sâmbătă. A apărut o problemă la guvern, au apărut anumite discuţii şi o şedinţă de guvern şi, atunci, a fost necesară prezenţa membrilor din cabinet, dar vizita rămâne aşa cum am anunţat-o. Am rugat-o şi chiar a fost foarte receptivă, să facă o vizită la unele din spitalele închise pe vremea guvernării PDL, spitalul de la Bumbeşti-Jiu, şi a promis că va face şi această vizită, cu atât mai mult cu cât spitalul de la Bumbeşti-Jiu va primi peste 20 miliarde bani vechi. Au fost aprobate toate solicitările făcute de managerii de spitale din Gorj. Peste 200 de miliarde lei, bani vechi, vor ajunge în Gorj la toate spitalele”, a declarat liderul PSD Gorj.

Ce PROGRAM are PREMIERUL la Gorj

Viorica Dăncilă va fi prezentă, duminică, la Novaci, la sărbătoarea tradiţională “Urcatul oilor la munte”. Premierul, împreună cu miniştrii Agriculturii, Petre Daea şi Finanţelor, Eugen Teodorovici, vor avea o întâlnire şi cu fermierii din zonă. “Cu doamna premier am făcut un alt program. Am şi trimis o propunere de program. Sâmbătă, vom vedea, în funcţie de ora la care va veni doamna prim-ministru, ce acţiuni vom avea în Gorj. Duminică, se ştie, va participa la Novaci, la Urcatul oilor la munte. Alături de doamna prim-ministru va veni şi ministrul Teodorovici şi ministrul Daea. Acolo, am ţinut foarte mult să avem întâlnire cu fermierii, cu toţi cei care lucrează în domeniul agriculturii şi au legătură cu agricultura, cei care au accesat anumite proiecte, cei care au primit subvenţii. Discuţiile vor fi la un nivel extrem de ridicat şi cu o prezenţă foarte numeroasă”, a conchis deputatul Mihai Weber.

loading...
Loading...

Citește și

Ce spune Aparegio despre stația de epurare a municipiului Târgu Jiu

Aparegio a transmis un comunicat de presă în care a vorbit despre staţia de epurare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: