Premii pentru elevii ȘPA

trupe

Elevii Școlii Populare de Artă (ȘPA) din Târgu Jiu au adus din nou premii instituției. De această dată, este vorba despre două dintre trupele de dans ale ȘPA, respectiv Galactic Crew și Galactic Crew Junior. Ambele trupe de dans au reușit să obțină locurile fruntașe la cele mai recente competiții internaționale la care au participat, fiind coordonate de către profesoara Camelia Costea.

Galactic Crew a reușit să obțină locul I la Concursul Internațional de dans modern „Dansul Lalelelor”, desfășurat pe data de 7 iunie, la Pitești. Colegii lor mai mici – din trupa Galactic Crew Junior – au reușit să obțină două locuri I, în cadrul aceluiași concurs, la categoriile „Street Dance” și „Dans Contemporan”, acesta fiind și prima competiție la care au participat până acum.
Concursul Internațional de dans modern „Dansul Lalelelor” a reunit formații din Pitești, București, Gorj, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Slobozia, Pucioasa, Giurgiu, Drobeta Turnu Severin, Sfântul Gheorghe, Găești și Rezina – Republica Moldova. Dansurile abordate de către concurenți au fost dans sportiv, dans contemporan, street dance, dans indian, dans rusesc, dans țigănesc și dans chinezesc.

loading...
Loading...

Citește și

SDN Târgu-Jiu are un nou ȘEF. Cum REACȚIONEAZĂ Tudor

Inginerul șef Bogdan Chelaru i-a luat locul lui Ion Tudor, care a fost transferat la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.