sâmbătă , 18 ianuarie 2020 - 16:19

Preoteasa numită administrator de grădiniță în Bălești le-a dat papucii părinților preșcolarilor!


Nevasta preotului Feraru din Ceauru, care a câștigat printr-o minune, deloc Dumnezeiască, o jumătate de normă de administrator la noua grădiniță aflată în subordinea Școlii Antonie Mogoș din comuna Bălești, a luat primele decizii. Concursul a fost un simulacru, deoarece candidata câștigătoare a fost cunoscută încă dinainte să-și depună dosarul de concurs, dar asta contează mai puțin în prezent, când preoteasa și-a intrat în drepturi. Mai exact, Ema Lavinia Feraru, administratorul de patrimoniul al grădiniței, pe jumătate, le-a impus părinților să stea la distanță de ușa grădiniței, care a costat 15 miliarde de lei vechi. Și astfel, părinții își așteaptă copii, afară în ploaie, ninsoare, cum o fi vremea, asta pentru că în unitatea de învățământ se intră numai în papuci.

Liderul USR Bălești, Florin Papuc, spune că nici el nu poate intra în grădiniță fără papuci, deoarece nevasta popii îi va da papucii. Dincolo de glumă, liderul USR critică vehement metoda aplicată de nevasta preotului, care a decis, cu de la sine putere, să țină părinții departe de ușa grădiniței, unitate care nu este una privată, ci una de stat. Cel puțin asta zice Papuc, legat de grădinița în care conducerea, nu demult, le cererea părinților, aceiași care sunt ținuți acum la ușă, să cumpere covoare noi. Asta pentru că banii de investiție s-au terminat, iar părinții trebuiau să suporte o parte din cheltuieli.
„Nevasta preotului Feraru, mi s-a cumunicat chiar de părinți ai preșcolarilor grădiniței, a impus strictețe maximă în unitatea de învățământ de stat. Părinții micuților sunt ținuți la gard, până când copii lor ies de la închisoare, pardon, de la grădiniță. Așa părinții nu pot vedea și auzi ce se mai întâmplă dincolo de grădinița de familie din Ceauru. Întreb și eu conducerea Inspectoratului Școlar Județean Gorj este normală o astfel de practică? Este normal, domnule primar Ungureanu, ca părinții să nu poată intra nici în curtea grădiniței, darămite în incintă? Îi întreb și pe domnii de la PSD, spre care s-au dus o parte importantă din voturile locuitorilor din Bălești, este normal ca un administrator cu jumătate de normă să aibă astfel de apucături și să creadă că grădinița este casa ei parohială? Doar întreb, că de făcut nu se face nimic”, a declarant Florin Papuc.
Reprezentantul USR este cel care a anunțat că postul de administrator patrimoniu va fi ocupat de nevasta popii încă de la publicarea anunțului de concurs.

loading...
Loading...

Citește și

IN-CRE-DI-BIL! Fiul patronului cofetăriei din Tg-Jiu unde a fost filmat un șobolan pe perete, numit șef la Protecția Consumatorului Gorj!

Comisarul Constantin Milosteanu, fiul acționarului majoritar al Societății de Alimentație Publică Cofetării Patiserii VENUS SA, …

4 comentarii

 1. Ieremia Marius

  Așa este și in occident, după ce lași copilul la vestiar acesta își lasă hainele și pantofiorii își II-a papucii de interior , iar părinții la sf programului ii așteaptă la poarta s au la USA.Numai la noi un du-te Vino al părinților in scoli și Grădinițe , cind doresc ei Se ia leg de către Sc. s au grădinița prin telf s au la grad. se da un gen de scrisoare către părinți pe care educatoarea o pune in rucsacul copilului. N

 2. Si apropo…papuc se lauda la bar ca iti da o cafea si o tigara si scrii ce vrea el…….asta iti spun sigur pentru ca eu il servesc……se lauda ca esti dornic de vizualizari…

  • Ieremia Marius

   Nu fac parte din aceeași categorie socială, trebuie sa depășim anumite mentalități pt ca de asta suntem atit de înapoiati. Ardem de grija vecinului și pe ale noastre le Rez Dumnezeu Nu cunosc nici persoane și nici comuna voastră Multumesc

  • Nu iti este rusine sa spui lucruri murdare.
   Ai pupa si tu pe cineva in c… dar nu am nici o frica de voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.