Președintele CJ Gorj: „ZERO este cifra proiectelor personale realizate de domnul Romanescu”


Cosmin Popescu iese la atac și spune că primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu nu a realizat niciun proiect, exceptând proiectele deja implementate de vechea conducerea până la venirea sa în fruntea orașului.

Președintele Consiliului Județean spune că nu s-a materializat nimic din ce a promis în campania electorală.

„ZERO este cifra proiectelor personale realizate de domnul Romanescu în calitate de primar al Municipiului Târgu Jiu, dacă exceptăm proiectele moștenite de la fosta administrație. Eu nu doresc să intru în acest gen de dispute politice sterile, de care domnul Romanescu este atât de atașat, însă, în calitate de simplu cetățean al municipiului Târgu Jiu, nu pot să nu observ că nimic din ce a promis dânsul în campania electorală nu s-a materializat. (…) În loc să aruncați, pe nedrept, cu acuze înspre PSD, vă sugerez să vă asumați răspunderea pentru neputința și lipsa de viziune de care dați dovadă, atât dumneavoastră, cât si guvernul căruia îi aparțineți din punct de vedere politic”, a conchis Cosmin Popescu.

Președintele Consiliului Județean a argumentat și de ce Primăria Târgu Jiu nu a primit nici un ban de la județ la sfârșitul anului trecut.

„Revenind la faptul că primăriei Târgu Jiu nu i-ar fi fost alocați bani din partea Consiliului Județean, mă simt dator să fac următoarele precizări:
– Îi aduc aminte domnului primar că, în decembrie 2019, chiar Domnia Sa a declarat că nu are nevoie de bani la rectificarea bugetară, deoarece „situația economică a municipalității este una foarte bună”. De asemenea, tot domnul Romanescu declara că Primăria Târgu Jiu a încheiat anul 2019 cu „un excedent bugetar consistent”, a subliniat Popescu.

De asemenea, social democratul îi reamintește edilului că PNL nu este în opoziție și că se află la guvernare de trei luni de zile, timp în care nu s-au tăiat numeroase fonduri fără să se țină cont de priorități.

„Îi reamintesc domnului Romanescu că PNL nu este în Opoziție. PNL este la guvernare de trei luni de zile, răstimp în care domnul Cîțu, ministrul Finanțelor, nu a făcut altceva decât să taie din fondurile alocate administrațiilor publice locale, fără să țină cont de priorități sau necesități.
Poate domnul primar Romanescu nu știe că guvernul partidului al cărui membru este a considerat că nu reprezintă o prioritate alocarea fondurilor necesare pentru buna funcționare a Direcției de Asistență Socială și Protecție a Copilului Gorj. PNL a considerat că a aloca fonduri doar pentru două luni de zile este suficient pentru această instituție. Nu mai vorbesc de alte priorități ale județului, care au fost lăsate în plan secundar de către guvernarea PNL. Știu, domnule primar Romanescu, că pentru partidul din care faceți parte nu sunt importante alocațiile pentru copii, salariile și pensiile românilor. Știu că nu puteți ieși din discursul de Opoziție. Dar, pentru Dumnezeu, PNL este la putere! Dacă acest partid ar avea viziune, oameni competenți, voință și putință, ar găsi resurse pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor pe care le au românii, așa cum a făcut PSD timp de trei ani de zile, cât s-a aflat la guvernare”, a mai punctat Cosmin Popescu.

Loading...

Citește și

Muzeul Naţional „Constantin Brâncuşi” de la Târgu-Jiu, inaugurat

Muzeul Naţional ”Constantin Brâncuşi” a fost inaugurat miercuri la Târgu Jiu în prezenţa autorităţilor locale …

3 comentarii

  1. Domnule presedinte al C.J., CUM PUTETI COMPARA CELE 2(3) LUNI DE GUVERNARE ALE PNL cu cei 3 ani ai P.S.D. Mai intrebasti si cetatenii despre nemultumirile fata de ce a fost SA va spun eu cum si-au batut joc de banii mei ,sunt cetateran european , primiti pentru canalizarea orasului . Nimeni nu a urmarit lucrarea si a iesit un REBUT .Si mai avem nemultumiri . Speram ca actualii sa faca treaba mai buna . Pina acum dau semne ca da .

  2. Bine ca au finalizat proiecte incepute de cei de dinainte . Un proiect de anvergura nu se reralizeaza in 2 luni ,se reanizeaza in mai multi ani .Ati dat-o si domnia voastra in patima PSD . Eu v-am cunposcut ca fiind un om de dreapta . AVETI SI DV. VIZIUNE CA DE AIA FARA ,FACATORI NUMAI DE RAU .SUNTEM SUPRASATURATI .

  3. Jos haita roșie!

    Bă, tov. preș., află că, pentru mine, a realizat cel puțin trei proiecte foarte importante. Îți dau un singur exemplu: A scos parcarea din Piața Centrală din mâinile haitei voastre de partid, iar acum banii merg în bugetul primăriei, nu la cățelușii de partid.
    Pe de altă parte, cum gașca roșie are majoritate în C.L., primarul este în imposibilitatea de a-și realiza proiectele. Voi, în ultimii 20 de ani, ce mari proiecte ați realizat, exceptând mafiotizarea instituțiilor publice și popularea acestora cu cățelușii lipitori?!
    La următoarele alegeri, cetățenii vor avea posibilitatea de a asana administrația locală de gușterii roșii. Părerea mea. Pentru că și eu am un vot, ca și tine; chiar dacă mie nu-mi cere nimeni din redacții părerea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.