miercuri , 11 decembrie 2019 - 10:49

Președintele CS al CEO, Dorin Spătaru: Sunt discuții pentru externalizarea carierelor

dorin-spataru-seful-CS-Ceo

Președintele Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia, Dorin Spătaru a declarat că este posibilă într-un viitor nu prea îndepărtat, externalizarea mai multor cariere care aparțin CEO. Acesta a precizat ieri că nu s-au luat încă decizii în acest sens, făcându-se deocamdată analize privind decongestionarea CEO.

Se poartă încă negocieri pentru externalizarea carierei Berbești iar dacă aceste negocieri se vor finaliza în beneficiul comun, fără îndoială vor exista variante de manageriere a unităților de carieră captive, cele care furnizează cărbune pentru consumatori externi. S-a luat în considerarea faptul că CET Govora primește cărbune de la carierele din Gorj și faptul că există acele creanțe care creează Complexului Energetic Oltenia anumite probleme. În analiza Directoratului de care Consiliul de Supraveghere a luat act, s-au explorat mai multe variante de manageriere a carierelor, așa cum am mai spus, dar nu s-au făcut referiri stricte la cariera Peșteana. Vor fi analizate toate aceste subunități ale CEO”, a mai spus șeful supraveghetorilor.

loading...
Loading...

Citește și

S-a terminat cu boieria! Romii din Meteor își astupă singuri gropile din străzi

Locatarii de etnie romă din cartierul târgujian Meteor au pus mâna pe roabe și pe …

Un comentariu

  1. C.E.O. nu mai poate functiona in actuala organizare, la ora actuala este un colos care este pe maginea prapastiei, trebuie divizata, asta este adevarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: