Preselecții, la Târgu Jiu, pe 10 noiembrie, pentru MISS ROMÂNIA. Condiții și locul de desfășurare


Tinerele care își doresc să câștige titlul de Miss România o pot face înscriindu-se la preselecția ce va avea loc duminică, 10 noiembrie, ora 11:00, la Teatrul Elvira Godeanu din Târgu Jiu. În anul 2017, Elvira Bolovan a reușit să câștige la vârsta de 17 ani titlul de MISS ROMÂNIA demonstrând că și Gorjul are femei frumoase și poate fi reprezentat la nivel național.
Condițiile principale sunt precizate pe site-ul Organizației Miss România, www.missromania.ro și anume: vârsta trebuie să fie cuprinsă între 17 și 25 de ani împliniți la data de 1 noiembrie 2019, domiciliul stabil să fie în România, iar înălțimea minimă a concurentelor trebuie să fie 1,65 cm. De asemenea, candidatele trebuie să declare pe propria răspundere faptul că: au o foarte bună stare de sănătate, nu sunt măritate, nu sunt însărcinate, nu au nici un copil (natural sau înfiat), nu a fost subiectul vreunui material (de orice formă) erotic, indecent, pornografic sau de natură a afecta normele morale înalte promovate de Concursul MISS ROMANIA.

În cazul în care se dovedește faptul că o candidată a încălcat condițiile impuse mai sus ea va fi eliminată instantaneu din concurs, indiferent de faza în care se află.

Loading...

Citește și

Petrecere cu 300 de invitați la botezul fiicei primarului Filip de la Rovinari! Nașul Anastasiei Maria, șeful Gărzii de Mediu București

În cortul mare de pe Insuliță au petrecut sâmbătă seara cei 300 de invitați ai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.