sâmbătă , 25 ianuarie 2020 - 18:57

Previziunile liderului USR Bălești s-au adeverit! Nevasta preotului Feraru din Ceauru, angajată administrator cu jumătate de normă la grădinița reabilitată din sat


Lavinia Ema Feraru, nevasta preotului din Ceauru respectivul fiind și profesor de religie la școala gimnazială din localitate, a reușit să promoveze concursul pentru postul de administrator la grădiniță, jumătate de normă, exact cum a anunțat înainte de concurs Florin Papuc, liderul USR Bălești. Tânărul politician a anunțat câștigătoare încă dinainte să aibă loc prima probă, Papuc dând de înțeles că respectiva candidată este favorită și va și obține postul. Chiar dacă directorul școlii l-a amenințat nu demult cu judecata, după ce Papuc a mai spus un alt adevăr, președintele USR Bălești a continuat să le arate cetățenilor că lucrurile în comună nu sunt tocmai cum ar trebui să fie.

Școala Gimnazială din Ceauru a organizat în aceste zile concurs pentru ocuparea postului de administrator patrimoniu, jumătate de normă, funcția vizând tocmai grădinița recent reabilitată cu 15 miliarde de lei vechi! Nevasta preotului din sat, a fost, din prima, preferată pentru post, deși la concurs s-a înscris și Popete Ecaterina, femeia fiind însă picată deja de la proba scrisă, după ce a obținut 15,5 puncte. Nevasta popii a luat însă 85 de puncte la scris, și note maxime la proba de interviu și la proba practică, susținute singurică.
Concursul nu a fost unul cu emoții pentru Lavinia Ema Feraru deoarece câștigătoare era cunoscută dinainte de concurs, liderul USR Bălești, anunțând pe pagina sa Facebook că aceasta va lua concursul, lucru care s-a și întâmplat.

Amuzant este că Florin Papuc, cel care a făcut public faptul că părinții preșcolarilor din Ceauru au fost puși să cumpere covoare pentru spațiul reabilitat recent, prezice și că actualul director al școlii, Cornel Șomâcu, își va pierde mandatul după ce acesta îi va expira. Tot Papuc prezice că primarul din Bălești, care a pendulat între PNL și PSD, ar urma să-și piardă mandatul anul viitor.

loading...
Loading...

Citește și

Pensiunea mezinului primarului de Bustuchin, invizibilă de aproape 12 ani! Terenul concesionat din 2008, închiriat la firme private

Un consilier local liberal din Bustuchin lansează acuzații grave la adresa primarului comunei, Ion Ciocea, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.