Prietenul de pahar l-a LUAT la bătaie!

La data de 24 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Mătăsari au fost sesizaţi de un tânăr, de 20 de ani, din comuna Drăgoteşti, cu privire la faptul că la data de 09 aprilie a.c., un bărbat, de 47 de ani, din comuna Mătăsari, în timpul unui conflict spontan, izbucnit pe fondul consumului de alcool, ar fi exercitat acte de violență asupra sa, în timp ce se afla în zona Catedralei Ortodoxe Mătăsari.

Totodată, persoana vătămată a prezentat un certificat medico-legal, din care rezultă că prezintă leziuni traumatice, ce necesită pentru vindecare un număr de 7-8 zile îngriji medicale.

Față de bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore și introducerii în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând să fie prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri corespunzătoare.

 

loading...
Loading...

Citește și

Arestat după ce a furat ALCOOL și unelte electrice din gospodăria unui bărbat din Borăscu!

La data de 13 octombrie a.c., Postul de Poliție Borăscu a fost sesizat de un …

2 comentarii

  1. Mancati cacat cu gura plina ca el nu bea ,beat a fost prostu celalat

  2. Cata minciuna….de fapt si Romania condusa tot de mincinosi,hoti,recitivisti si chiar puscariasi,ce mai poti astepta de la un redactor prost informat care publica o mare minciuna…Acea persoana nu bea chiar deloc,betivanu a fost persoana de 20 ani,a fost retinut pe nedrept,da la ce te poti astepta de la politia din Matasari?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.