Prima de 8 Martie în CEO, incertă

bani-ceo

Administrația CE Oltenia se delimitează de aprecierile sindicatelor care susțin că „femeile din CEO nu primesc nimic cu ocazia zilei de 8 martie”, transmite administrația CEO într-un comunicat de presă.

Șefii CEO spun că respectă prevederile CCM și deciziile stabilite de comun acord cu sindicatele în cadrul comisiei mixte. „Ținând cont că nu au avut loc încă discuții în cadrul comisiei mixte cu privire la acest subiect, afirmațiile avansate în spațiul public, la acest moment, sunt lipsite de suport real”. Liderii de sindicat au făcut cunoscut faptul prima de 8 Martie nu este prevăzută în contractul colectiv de muncă.

Rămâne cum s-a stabilit

Cu privire la sporul de noapte, administrația dă citate din Codul Muncii și CCM: (1) Se consideră muncă desfășurată în timpul nopții munca prestată în intervalul cuprins între orele 22:00 – 6:00.
(2) Munca prestată în timpul nopții se plătește cu un spor de 25% din salariul de baza zilnic, cu condiția ca salariatul să fi prestat cel puțin 3 ore în intervalul considerat munca de noapte, corespunzător timpului efectiv lucrat în aceste condiții. Comisia mixtă va analiza și acest aspect legat de programul de lucru pe timp de noapte la nivelul tuturor sucursalelor, în conformitate cu prevederile Regulamentului Intern și ale Codului Muncii.

Loading...

Citește și

Primarul Pigui, condamnat la 1 an de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei! L-a instigat pe șoferul Primăriei Peștișani să dea declarații false organelor judiciare!

Primarul comunei Peștișani, Cosmin Pigui, a fost condamnat, marți, 28 ianuarie a.c., la 1 an …

Un comentariu

  1. Să ia primă Jianu cu doamnele de la sediu din Tg Jiu că sunt deștepte ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.