sâmbătă , 22 septembrie 2018 - 9:05

Prima declarație a șefului Poliției Rutiere Gorj. ANUNȚ IMPORTANT PENTRU ȘOFERI!


A promis, în luna mai, că va face declarații despre prioritățile sale, atunci când a fost împuternicit să exercite funcția de șef al Serviciului Rutier Gorj și s-a ținut de cuvânt după șase luni în care a condus instituția. Decebal Davidoiu a vorbit ieri, pentru prima dată, în fața jurnaliștilor din Târgu-Jiu. Acesta a fost prezent în zona podului de la Turcinești, pe DJ 664, unde, până pe 3 noiembrie, circulaţia publică este deschisă, cu anumite condiții. Șeful Poliției Rutiere a precizat că, deocamdată, nu au fost aplicate sancțiuni.

 

”S-a luat măsura instituirii unui filtru permanent în această zonă, în așa fel încât să prevenim încălcarea semnificației indicatoarelor. Nu ne dorim neapărat o sancționare a conducătorilor auto. Mai degrabă să prevenim pătrunderea acestora pe pod, în așa fel încât să nu avem probleme. Având în vedere că este o restricție cu caracter temporar, conducătorii auto riscă suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pe o perioadă de 60 de zile, plus o sancțiune de la 6 la 8 puncte amendă”, a declarat Decebal Davidoiu, șeful Serviciului Rutier Gorj.
Surse susțin că împuternicirea va fi prelungită cu încă șase luni. Acesta a fost mulți ani șef al Poliţiei Rutiere din Caraş-Severin, În 2016, Decebal Davidoiu a acceptat invitația de a participa la evenimentul „Serveşte cu suflet, dăruieşte din inimă!”, organizat de Lions Club Reşiţa Montană. Comisarul șef a purtat şorţul de bucătar şi le-a pregătit gulaş copiilor proveniţi din familii defavorizate.
În ceea ce privește restricțiile pe podul de la Turcinești, până luna viitoare se interzice circulaţia autovehiculelor având masa maximă admisă mai mare de cinci tone.
”La intrările pe acest sector de drum sunt amplasate indicatoare cu inscripţia „5T” însoţite de un panou adiţional cu perioada în care sunt instituite aceste restricţii de circulație. La intersecţiile DN 66 cu DJ 664, DJ 664 cu DJ 664A şi DN 66 cu DC 149 Bumbeşti-Jiu sunt amplasate panouri conţinând rutele ocolitoare pe care se deviază circulaţia vehiculelor cu o masă mai mare de 5 tone. Sunt exceptate de la restricţiile de circulaţie vehiculele aparţinând Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Sănătăţii şi cele ale administratorilor drumurilor publice din România. Polițiștii vor monitoriza zona pentru prevenirea evenimentelor și pentru respectarea restricțiilor de circulație”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

VIDEO: Mesajele care vă pot salva viața, trimise de astăzi în Gorj

Testarea sistemului de avertizare a populaţiei în situaţii de urgenţă RO-ALERT va începe vineri, în …

Un comentariu

  1. Nu vreau sa fiu rautacios ,,,,,dar sa pui un echipaj permanent ce presupune in 24 de ore trei politisti si cate o autospecializata de politie sa pazeasca un cap de pod cred ca este deja o prostie . Daca traversezi Germania , Franta sau Italia nu vezi picior de politist pierzand timpul pe strazi sau autostrazi ci toata circulatia este supravegheata video si electronic . Nu exista masini de la Drumurile Nationale in care sa zaca doi indivizi o zi intreaga cu o camera de supraveghere , cu motorul pornit pentru supravegherea autovehiculelor fara vignieta ci camere video fixe montate pe toate drumurile si care prelucreaza automat informatiile. Cat de slabi pregatiti profesional pot sa fie anumiti sefi de institutii incat sa blochezi lucratori de politie pe post de paznici la capul podului in timp ce , poate in alte locuri infractorii isi fac de cap ? Daca inteligentii care conduc judetul respectiv municipiul vroiau sa pazeasca podul puteau eventual sa puna pe ceilalti inteligenti de la politia locala care oricum nu prea au obiectul muncii nu rutieristii care au alte sarcini prin fisa postului.Nu mai vorbesc de cele 90 miliarde lei vechi cheltuiti pe caricatura de reparatie a podului .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.