Prima DISCUŢIE legată de BANI, la CEO!


Directorii Complexului Energetic Oltenia şi liderii organizaţiilor sindicale vor avea primele discuţii cu privire la proiectului bugetului de venituri şi cheltuieli al companiei. Mai exact, proiectul va fi prezentat astăzi de către administraţia companiei, în vederea consultării sindicatelor.

Cel mai aşteptat subiect pentru a fi discutat este cel al salariilor, de fapt cel al veniturilor pe care le vor obţine salariaţii CEO în 2018. Este prima consultare pe acest an, angajaţii companiei aşteptând majorări ale veniturilor, solicitate de mai mult timp de către sindicate. Rămâne dacă fondul de salarii prevăzut în proiectul de venituri şi cheltuieli al CEO va corespunde aşteptărilor pe care le au cei peste 13 mii de angajaţi ai companiei.

„Va fi un buget mai generos”

Reprezentanţii CEO apreciază că BVC-ul CEO va fi unul mai generos decât cel din 2017. De asemenea, aceştia au mai afirmat că prima zi de negocieri pentru noul contract de muncă va avea loc în data de 23 ianuarie: „Vor fi negocieri de lungă durată. Aşteptările salariaţilor sunt mari. În prima zi de negocieri se va stabili componenţa comisiei mixte pe parte sindicală, în comisie administraţia fiind reprezentată de Directorat”.

loading...
Loading...

Citește și

LIDER din CEO: Este o CAMPANIE DE DENIGRARE la adresa noastră

Vicepreşedintele Federaţiei Naţionale Mine Energie, Constantin Mitrescu, acuză că unii şmecheri care vor să ajungă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.