Prima fabrica greenfield din Oltenia, inaugarată la Rovinari


La sfârșitul săptămânii trecute, la Rovinari, a fost inaugurată prima fabrica greenfield din Oltenia. La eveniment au participat autoritățile locale și județene. Cu această ocazie, edilul din Rovinari, Robert Dorin Filip a convocat Consiliul Local în ședință extraordinară pentru a conferi reprezentanților firmei suedeze-AUTOLIV titlul de Cetățean de Onoare pentru firma ce a fost realizată la Rovinari. Compania va produce componente auto de aproximativ 20% din cifra de afaceri a firmei.

,,Astăzi, 6 septembrie 2019, la Rovinari, s-a inaugurat prima fabrica greenfield din Oltenia, în acest plant se vor produce componente auto de aproximativ 20% din cifra de afaceri a companiei. Cuvintele sunt prea puține dar, totuși, țin să mulțumesc companiei americano – suedeze AUTOLIV, care a investit la Rovinari circa 20 de milioane de euro și deschide astăzi o fabrică de componente auto. Aici vor lucra în prima etapă aproximativ 300 de rovinăreni, urmând ca în circa un an să se ajungă la 1000 de angajați. În acest sens, am convocat Consiliul Local in ședință extraordinară, unde am conferit titlurile de Cetățean de Onoare domnului Fierbințeanu Ionel, doamnei Grama Monika-Ildikó, domnului Crețu Alin George si domnului Rizea Dietmar-Dragoș. Va mulțumim! Oamenii buni fac orașul să râdă!”, a anunțat primarul orașului Rovinari, Robert Dorin Filip.

loading...
Loading...

Citește și

Copiii fără CNP vor avea acces la educație!

Elevii care nu au un cod numeric personal (CNP) atribuit vor putea să urmeze cursurile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: