Prima zi a liderilor sindicali sub conducerea directorului CEO, Sorin Boza! „Nu ne poate CONTROLA!”

o

Biroul care va fi înfiinţat pentru liderii de sindicat salariaţi ai CE Oltenia va funcţiona sub directa coordonare a preşedintelui Directoratului CEO, Sorin Boza. Între cei care vor lucra la sediul companiei sunt Nicolae Bădiţa, Adrian Marciuc, Constantin Mitrescu, Nelu Roşca, şi Dumitru Pârvulescu.

Prima întâlnire va avea loc la sediul CEO, şefii organizaţiilor sindicale şi directorul companiei urmând să aibă discuţii despre cum va funcţiona biroul în care tocmai au fost mutaţi. Vicepreşedintele FNSE „Univers”, lider al SME Jilţ, Adrian Marciuc, a declarat: „Nu ştim deocamdată care vor fi subiectele de discuţie. Nu ne-am lămurit în privinţa asta. Înţeleg că vom lucra în sediul companiei. Dar, ar fi bine să nu creadă domnul Boza că ne va putea controla. Noi o să ne facem datoria faţă de oamenii pe care îi reprezentăm. Să nu-şi facă iluzii. Există în legea sindicatelor şi posibilitatea suspendării liderilor din posturi pentru a face muncă sindicală, dacă e nevoie”, a mai spus acesta.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Un comentariu

  1. Obraznici si cu tupeul din dotare,nefiind obișnuiți sa aibă stăpîn, impostorii se vor obisnui greu cu situația,vor face pe dracu in patru să nu se conformeze! Ăstia nu sînt obisnuiti sa stea la serviciu,iar cînd stau,de regula 4-5 pe săptămînă nu stie nimeni cu ce se ocupă. Va fi greu pt.acest director să pună la jug asemenea specimene,vor da si din gura si din copite cu”apărarea drepturilor salariaților”Se stie ca in interiorul CEO ăstia au format o casta a lor,cu interese si regului numai ale lor,greu de penetrat greu de spart.Obișnuiți să abureasca usor majoritatea celor pe care ii capuseaza,după decisi vor reveni din uluiala si mirarea produsă de îndrăzneală lui Boza,vor recăpăta ciripitul agresiv mascat cu mult trimbitatele interese ale oamenilor subminate in primul rînd de ei La recentele disponibilizări sa vazut limpede cit”s-au opus”impostorii si ce”succese”au avut la neg.CCM-ului.Curios cum de nu sînt luati de oameni cu parul de la spate.!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.