sâmbătă , 22 septembrie 2018 - 8:07

PRIMAR din Gorj, AMENINŢAT cu DEMITEREA


Consilierul local PSD Marius Bălu afirmă că mai multe persoane din comuna Fărcăşeşti vor strânge semnături prin care vor să organizeze un referendum pentru demiterea primarului PNL, Constantin Drăgoescu.

Familiile Bălu şi Belgiu au lăsat duşmăniile deoparte, s-au unit şi acum vor să-l suspende pe edilul liberal. Marius Bălu susţine că oamenii ar fi nemulţumiţi că primarul Constantin Drăgoescu nu ar fi realizat mai nimic de când a preluat funcţia. Ca atare, de săptămâna viitoare, va fi demarată o campanie de strangere de semnături pentru a declanşa procedura de referendum prin care să fie demis Constantin Drăgoescu.“Ne-am organizat mai multe persoane din comuna Fărcăşeşti pentru strângerea de semnături. Unele din aceste persoane l-au susţinut pe domnul Drăgoescu şi l-au scos primar acum doi ani de zile. Aceste persoane sunt nemulţumite de faptul că nu a făcut nimic pentru comunitatea locală. E vorba de familia fostului primar Antonică Belgiu, pentru că dacă nu era sprijinul lor, domnul Drăgoescu, acum, nu era primar. De săptămâna viitoare, o să începem şi strângerea semnăturilor. O să anunţăm şi poliţia că demarăm strângerea de semnături, pentru că aşa este în lege şi apoi o să mergem să strângem semnăturile. Lumea doreşte să-l suspendăm pe domnul primar pentru că nu a făcut nimic în doi ani de zile. Are un buget extraordinar de mare, 100 de miliarde şi nu face nimic. Lumea ne-a cerut acest lucru. Am îngropat securea războiului cu familia Belgiu şi am bătut palma pentru binele locuitorilor comunei Fărcăşeşti. Suntem un grup lărgit de oameni influenţi care dorim acest lucru. Este nevoie de 600 şi ceva de semnături”, a declarat Bălu.

Drăgoescu: NU sunt motive pentru SUSPENDAREA mea

Constantin Drăgoescu cataloghează ca fiind prostii şi vrăjeli acuzaţiile care-i sunt aduse de Marius Bălu şi de fiul fostului primar Antonică Belgiu. Edilul nu se teme că va fi demis din funcţie. “În primul rând, să vedem ce motiv au să adune semnături pentru suspendarea mea din funcţie. Eu ştiu că acum 3-4 ani de zile am încercat noi să facem un fel de referendum şi nu s-a putut. E foarte greu, trebuie adunate 25% semnături din fiecare sat. Faţă de foştii primari am realizat, am semnat contracte pe fonduri europene, am semnat contractul pe PNDL, sunt primul primar din comuna Fărcăşeşti care am semnat contracte şi am adus bani din altă parte. Sunt vrăjeli şi prostii ale lui Marius Bălu şi ale copilului domnului Belgiu. Eu ştiu că nu au motive. Marius Bălu stă la Târgu-Jiu, pe copilul lui Belgiu nu l-am văzut prin comună să stea cu oamenii de vorbă cu oamenii”, a declarat Drăgoescu.

loading...
Loading...

Citește și

ACUZAŢII de ABUZ ÎN SERVICIU la adresa unui PRIMAR din Gorj

Consilierul local Constantin Brănescu îl ameninţă cu plângerea penală pe primarul oraşuluiŢicleni, Radu Constantin, după …

2 comentarii

  1. Si la Dragutesti ar trebui ca primarul sa isi dea demisia .nu a facut pentru noi locuitorii absolut nimic de cand a preluat mandatul . Stau in sat cu el .in Iasi Gorj .dar nu avem gaze . Si suntem la 5 km de tg.jiu .suntem de rasul tarii. Doar apare pe la tv si promite .

  2. Florin din bilteni

    Si la balteni este necesar un referendum. Trebuie ca nici la balteni nu s-a facut nimic. Nu sint drumuri nu e canalizare nu a facut nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.