sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 9:50

PRIMAR din zonă minieră: Conducerea CEO, DE VINĂ pentru lipsa fronturilor de lucru


Edilul comunei Cătunele acuză că s-a ajuns în situația în care să fie probleme cu asigurarea stocurilor de cărbune pentru că șefii companiei miniere au făcut haotic exproprierile de-a lungul anilor

Primarul comunei Cătunele a constatat că CE Oltenia nu are un management care să fie preocupat de evoluția companiei și a carierelor. Florinel Țuilă susține că exproprierile s-au făcut de-a lungul timpului aiurea, la întâmplare. De aceea, multe excavatoare sunt blocate în fronturi și sunt probleme cu asigurarea stocurilor de cărbune pentru iarnă. Edilul susține că știe cazuri concrete chiar din localitate sa. “Se știa de evoluția în timp a fronturilor de lucru, trebuia să facă ceva. Ce vină au cei de la minister? Nu se ocupă ei cu despăgubirile în fonturi. Trebuiau despăgubiți cei aflați în imediata apropiere a fronturilor. S-au făcut despăgubiri aiurea, la întâmplare. Știu cazuri concrete din comuna mea”, a declarat Țuilă. Secretarul de stat din Ministerul Energiei, Dorel Vișan, a declarat zilele trecute, că primarii trebuie să grăbească eliberarea titlurilor de proprietate pentru urgentarea exproprierilor în cariere. În replică, Florinel Țuilă spune că și-a făcut datoria. Edilul e nemulțumit că, nici în ziua de azi, șefii CE Oltenia nu au redat terenurile afectate de minerit în circuitul agricol, deși a ridicat problema și secretarului de stat din Ministerul Energiei la întâlnirea de la Motru. „Noi nu încurcăm cu nimic compania. Eu mi-am făcut datoria. Am eliberat titlurile de proprietate. Noi avem alte probleme. Compania nu s-a implicat în redarea terenurilor afectate de minerit în circuitul agricol, deși am ridicat problema și secretarului de stat Doru Vișan la întâlnirea de la Motru”, a conchis primarul din Cătunele.

loading...
Loading...

Citește și

ACUZAȚII după alegerile din FNME: Roșca a fost LUCRAT. A fost o FĂCĂTURĂ

Liderul Sindicatului Lignitul Oltenia susține că la conferința de alegeri de marți a Federației Naționale …

2 comentarii

  1. Ce titluri ai eliberat ,spagarule, poate pe ăla din bujorascu unde duci curvele din primărie!….cate titluri ai eliberat în lunca motorului,ocupate de halda cu steril,cate titluri de proprietate ai eliberat la steic unde sunt ocupate terenurile cu cariera ?câte titluri ai eliberat la lupoaia unde terenurile sunt ocupate de cariera lui fratetu…..bă spagarule,ai tupeu fantastic să vii să spui că tu ai eliberat titlurile de proprietate că ti-aifacut datoria,Mai ai un pic si va salută ăștia pe toți spălării,marș la pușcărie jegule!

  2. Titlurile de proprietate precum si exproprierile au fost facute pe sarite , din doi in doi in functie de spaga data la primarie si CEO. Jumatate din terenuri au fost excavate abuziv , fara ca adevaratii proprietari sa stie macar ca proprietatile lor au fost excavate fara nici un fel de expropriere . Daca ar starui procurorii , jumatate din comisiile din CEO si atoti ngajatii din primariile din zona ar fi cazati in arestul IPJ Gorj . Dar n’a fost sa fie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: