PRIMAR: FĂRĂ BANI de la CJ NU vom SUPRAVIEȚUI


Primăriile Lelești și Godinești întâmpină deja probleme din cauza întârzierii rectificării bugetare. Edilii celor două comune speră să le intre urgent bani în vistieriile primăriilor

Laurențiu Turcilă susține că dacă nu vor veni cât mai repede bani de la Consiliul Județean, nu va mai putea achita salariile funcționarilor. Primarul comunei Lelești ia în calcul să facă împrumut la bancă pentru a continua proiectele de investiții de pe raza comunei. “Încă așteptăm să ne vină banii după ce s-a făcut rectificarea bugetară, pentru că, la începutul anului, nu am primit toate sumele solicitate pentru asigurarea cofinanțărilor și asigurarea salariilor până la sfărșitul anului. Așteptăm fonduri de la Consiliul Județean, fără ele nu putem supraviețui. Există riscul să nu putem plăti salariile angajaților. În ceea ce privește investițiile, mă gândesc să apelez la niște împrumuturi pentru a le finaliza”, a declarat edilul comunei Lelești.

Godinești- FACTURI NEACHITATE la utilități

Autoritățile locale de la Godinești au început să acumuleze datorii. Coman Aurariu spune că nu are bani pentru plata facturilor la utilități. “Avem facturi neachitate deja la energie, salubrizare, către diferinți terți. Sperăm să vină cât mai repede banii, pentru că, altfel, în iarnă, se va înrăutății situația. Dacă acum nu avem bani pentru plata utilităților, vă dați seama ce va fi la iarnă, când facturile vor fi mai mari, consumul de gaze va crește, trebuie să mai facem și reparații la școli”, a precizat primarul comunei Godinești.

loading...
Loading...

Citește și

Două grupuri de la Ișalnița și două de la Rovinari și-au încetat activitatea! Prețul pe MWh a sărit de 100 euro

În timp ce prețul la energie electrică a ajuns astăzi la maximul acestui an, 350 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.