sâmbătă , 19 octombrie 2019 - 0:16

PRIMAR, FOC şi PARĂ pe ŞEFUL Ocolului Silvic Turceni


Ion Bârcă pune tunurile pe șeful Ocolului Silvic Turceni. Edilul comunei Turburea este nemulţumit de modul în care Aurică Biriboiu gestionează problemele oamenilor legate de pădurea de pe raza localităţii.

Ion Bârcă acuză că șeful Ocolului Turceni refuză să semneze zeci de acte de punere în posesie, deși există hotărâri judecătorești. În plus, susţine că un cetățean din comună intenționa, sâmbătă, să intre în greva foamei, nemulţumit de atitudinea lui Aurică Biriboiu privind o suprafaţă de pădure pe care a moştenit-o de la bunici. Omul a fost însă răzgândit de șeful Poliției Târgu-Cărbunești, Ion Buculea. “Cred că toţi cei care sunt arondaţi Ocolului Silvic Turceni sunt nemulţumiţi de comportamentul lui şi de munca pe care o prestează. Mă gândesc că nu are cine să-l tragă la răspundere pentru multe lucruri care nu sunt la locul lor. Vă dau un exemplu. Am 47 de hotărâri judecătoreşti pe care nu le pot pune în aplicare, pentru că domnul Biriboiu nu vrea să semnze acele acte de punere în posesie. Au făcut o nouă inventariere a suprafeţelor împădurite. Nu ai cu cine te înţelege. Un cetăţean a depus o cerere la primărie că va intra în greva foamei pentru că pe suprafaţa de pădure pe care a moştenit-o de la bunici, cei de la Direcţia Silvică au făcut marcajul şi deja au şi tăiat acele lemne. Am primit adrese de la oameni, au cerut să nu le mai fie marcate lemnele până nu se rezolvă problema retrocedărilor. Nu ai cu cine vorbi. Şeful Poliţiei Târgu-Cărbuneşti l-a convins, sâmbătă, pe acel om să nu intre în greva foamei. Sunt şi alţi primari nemulţumiţi, cum ar fi cel de la Căpreni, primăriţa de la Ţânţăreni”, a declarat Ion Bârcă.

loading...
Loading...

Citește și

MIŞCARE ANTI-Weber în PSD Gorj? Cum REACŢIONEAZĂ PRIMARII

Informaţii privind un posibil puci pentru debarcarea liderului PSD Gorj, Mihai Weber, au început să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: