Primar gorjean, cu Duster-ul primăriei, în târgul auto! Convinși că vrea să vândă mașina, cetățenii comunei au anunțat poliția!


Întâmplare mai puțin obișnuită pentru o comună din România, nu și pentru Albeni, feuda baronului comunal Silviu Ionuț Stan: primarul a plecat, duminică dimineața, cu Duster-ul Primăriei Albeni, în târgul auto de la Tg-Jiu. Sigur nu avea de rezolvat nicio problemă a comunității în bâlciul de vechituri și așa s-au gândit și concetățenii săi, care, atunci când au văzut mașina în târg au anunțat poliția, convinși că Stan vrea să vândă autoturismul cumpărat din banii comunității. De teama unui alt dosar penal, Stan și-a trimis unul din argați și a dus mașina în curtea primăriei.
Dacă organele judiciare se grăbesc, iar dosarele lui Stan n-ar lâncezi prin sertarele poliției, la presiunea unor politicieni, l-ar putea sălta pe primar, pentru ilegalitățile aflate în cercetare, chiar vineri seara, pe 16 august, când acesta a anunțat un foc de artificii la Albeni, ca operațiunea să fie mai spectaculoasă.

Duminică, 11 august a.c., orele 09,15, târgul auto, municipiul Tg-Jiu. Duster-ul Primăriei Albeni, GJ33WPA, era parcat exact sub podul de la Artego, la intrarea în bâlciul cu vechituri. Puțin probabil ca Silviu Ionuț Stan să fi avut vreo problemă de serviciu în zonă, duminica dimineața.

Negăsind o altă explicație, în afara aceleia că primarul a venit să vândă mașina în târg, concetățenii lui Stan de la Albeni au anunțat poliția. Că a dispărut mașina din curtea instituției, bineînțeles, că doar în comună se vorbește că primarul și sluga sa credincioasă, Florin Clipici, buldozeristul pe care primarul l-a uns șef al Seviciului pentru situații de urgență din Primăria Albeni, au un business cu mașini second-hand și au mers în târgul auto să supravegheze afacerea. Au mers cu autoturismul cumpărat cu bani publici și pe combustibilul plătit din bugetul comunității.
Dar acest amănunt nu e așa de important pentru locuitorii din Albeni, doar primarul a făcut naveta la Tg-Jiu, cu mașina lor, din primăvara acestui an, de mai multe ori pe zi, de când s-a apucat să-și construiască vila de pe strada Șișești.

La câteva ore după ce polițiștii l-au luat la întrebări pe primar cu privire la deplasarea cu autoturismul la târgul auto, argatul Clipici a parcat Duster-ul în ograda primăriei, iar Stan a coborât în Opel-ul personal.

Un spectacol, pe care-l organizează primarul Stan, tot pe banii locuitorilor din Albeni, la finele acestei săptămâni, joi și vineri, cu soliști de muzică populară și foc de artificii, îi spală toate aceste păcate, în fața comunității. Cea mai importantă investiție în comună în ultimul an, puntea pietonală din satul Mirosloveni, va fi sfințită, cu ocazia zilelor comunei. Adică preoții vor oficia o slujbă religioasă pentru consolidarea lucrării.
Organele judiciare care au în lucru dosarele lui Stan sunt insensibile la spectacole, dar șefii poliției au o sensibilitate aparte la politicieni, în general, și la cei care-i țin spatele primarului, altfel l-ar putea ”sălta” cu focuri de artificii, chiar pe acordurile soliștilor invitați să cânte de zilele comunei.
Trebuie spus că mai multe contracte de lucrări pe care le-a încheiat Primăria Albeni sunt verificate de poliție și parchet în cadrul unor dosare penale deja constituite. Mai mult, organele judiciare au fost sesizate, recent, în urma nelegiuirilor descoperite în feuda lui Stan de către Corpul de Control al Instituției Prefectului Județul Gorj, iar săptămâna trecută, alte instituții, printre care Garda de Mediu, ITM și Inspecția în Construcții au desfășurat acțiuni de control la Albeni.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

2 comentarii

  1. Si ce daca o cercetat nu o pasa

  2. Si nu e singurul… Toti primarii si Sefii de institutii din Gorj se folosesc de masinile institutiei in scopuri personale, unii dintre ei folosindu-le ca singur mijloc de transport personal, de acasa la serviciu si invers, si de acasa in vacante , relaxari, la munte … si peste tot… Nu credeti ? Intrebati si la Politie ca sunt dosare , puse la dospit, dar care nu au nici -o finalitate pentru ca si politistii fac la fel cu cele ale institutiei din care fac parte…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.