PRIMAR, obligat să plece de la PRIMĂRIE. A făcut AFACERI cu oi!


Edilul comunei Samarinești a pierdut procesul cu Agenția Națională de Integritate. Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție este definitivă.

Inspectorii de Integritate au constatat că, începând cu data de 15 februarie 2012, Marian Ardeiu s-a aflat în stare de incompatibilitate, întrucât deține, simultan, atât funcția de primar al comunei Samarinești, cât și calitatea de comerciant persoană fizică, respectiv titular al ARDEIU MARIAN ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ, încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. g) din Legea nr. 161/2003. Mai exact, Ardeiu deține o stână de oi. Edilul a pierdut procesul cu ANI, așa că va rămâne fără mandate. Marian Ardeiu așteaptă acum să vadă motivarea instanței de judecată și decizia Prefecturii Gorj. “Așteptăm să vedem și motivația, așteptăm să redacteze hotărârea. După care, probabil, domnul prefect are un timp oarecare la dispoziție pentru a se pronunța,, mai mult ca sigur, în defavoarea mea. Dar, până acolo, mai e un pic, avem ceva de lucru și, ca atare, eu încerc să-mi fac datoria până în ultima clipă. Am semnat niște contracte importante pe care vreau să le pun pe SEAP și să dăm drumul la lucrări, să termin cu apa și canalul la oameni. Dacă nu voi mai fi eu, să rămână echipa mea și să le ducă la bun sfârșit. De ani de zile, ANI m-a declarat incompatibil, deoarece sunt și fermier. Nu am o fermă foarte mare. Din 2014 mă gândesc la treaba asta. În 2016, am fost rugat de prieteni și de oameni să candidez. Am candidat, am câștigat cu un scor zdrobitor. Întotdeauna am avut scoruri mari. Știam de atunci că, probabil, aici se va ajunge, pentru că asta e România în care trăim”, a declarat Marian Ardeiu.

loading...
Loading...

Citește și

Iordache vrea RUPEREA ALIANȚEI PSD-ALDE

Președintele Alianței Liberalilor și Democraților de la Gorj critică dur guvernarea și susține că ALDE …

5 comentarii

  1. Dute la oi ardeiule căci la primărie nu si făcut nimik,dar greșesc ai angajat consilier personal si juristă pe partenerii de afaceri de la oi,să ii iei cu tine acolo căci comuna va înflorii fara voi si nu uita o vorbă, ,nu uita de unde ai plecat …..,,

  2. Merge in bujorascu împreună cu Tuila de la catunele ,stie Tuila un loc unde se f.t bine caprele!!

  3. Sti foarte bine cum ai castigat ardeiule…lasa scorul zdrobitor,adu ti aminte de frauda zdrobitoare…te au rugat cine? cei din primarie de frica sa nu si piarda serviciile cadute..ca ai numai apropiati si neamuri…vezi roata..da lasa ..du te cu oile…

  4. Beeee,beeee,beee,sa ti cumperi si magar

  5. miei p..a de pasti…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: