PRIMAR PSD: Dacă se modifică listele, SUSȚIN ALDE

florinel-tuila-primar-catunele

Primarul comunei Cătunele nici nu vrea să audă că Liviu Dragnea ar putea trece peste votul dat în Comitetul Executiv al PSD Gorj.

Listele organizației Partidului Social Democrat pentru alegerile parlamentare vor fi validate la începutul săptămânii viitoare de către conducerea centrală. În presa locală, au apărut informații că liderii de la București ar urma să schimbe ordinea la Camera Deputaților și Senat. Florinel Țuilă anunță că, dacă listele vor fi modificate, nu va susține candidații PSD impuși de la centru la parlamentare. ”Eu sper să respecte decizia organizației de la Gorj. Dacă nu vor face acest lucru, eu nu mai sunt hotărât să susțin neapărat pe cei pe care îi vor impune cei de la București. În acel moment, nu mai avem nicio obligație niciunul dintre cei care trebuie să susținem PSD. Dacă oamenii nu l-au vrut pe Weber pe locul 2, trebuie să fie respectați. Ar trebui să accepte. Înseamnă că nu a făcut ce a trebuit în cei 4 ani și din această cauză oamenii nu l-au susținut. O să mă mai gândesc, susțin pe cine îmi place. De exemplu aș susține pe ALDE. Niciodată nu voi susține pe cineva impus”, a declarat Florinel Țuilă.

Bucurescu: EXCLUS ca listele să fie modificate

Nici Sorin Bucurescu nu pare să agreeze modificarea listelor pentru alegerile din 11 decembrie. Edilul din Slivilești nu crede că Liviu Dragnea ar schimba ordinea pe listele social-democraților gorjeni fără ca liderii Florin Cârciumaru și Ion Călinoiu să știe acest lucru. “Eu consider că Liviu Dragnea nu poate să ia decizie de unul singur cu privire la listele de la Gorj. Dacă cumva listele vor fi modificate, vor fi cu știrea domnului Călinoiu și domnului Cârciumaru. Altfel, exclus, pentru că nu Liviu Dragnea știe cel mai bine lucrurile din județul Gorj. Domnul Weber a spus din momentul alegerilor că este posibil ca aceste liste să fie modificate, să nu rămână așa cum au fost stabilite. Asta rămâne de văzut. Nu este corect, atâta timp cât au fost niște alegeri și au participat majoritatea primarilor PSD, dar nu eu decid”, a conchis Bucurescu.loading...
Loading...

Citește și

Muzeul Naţional „Constantin Brâncuşi“ din Targu Jiu mai are de asteptat

Muzeul Naţional „Constantin Brâncuşi“ ar fi trebuit să funcţioneze în Casa „Barbu Gănescu“ începând cu …

Un comentariu

  1. Bai infractorule,pai cine crezi ca mai asculta de tine!!!….poate curvele ce le duci prin boschetii si vreo doua babe din comuna!!!…..sa dus timpul când făcea lumea ce zici tu!!…vezi ca de alegeri sar putea sa fii la mititica!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.