PRIMARI PNL, despre o posibilă PLECARE la PSD


După apariţia primarului liberal de la Bumbeşti-Jiu, Constantin Bobaru, luni, în conferinţa de presă a PSD Gorj, au apărut speculaţii că încă 6 primari PNL ar urma să facă acelaşi gest, în următoarea perioadă.

Pe surse, primarii Mădălin Ungureanu, de la Băleşti, Dumitru Modrea, de la Turcineşti, Aristică Coiculescu, de la Arcani, Constantin Drăgoescu, de la Fărcăşeşti, Dumitru Vulpe, de la Câlnic şi Dumitru Tăloi, de la Ciuperceni ar fi ajuns la o înţelegere cu liderii PSD Gorj. Aristică Coiculescu are numai cuvinte de laudă la adresa tandemului Mihai Weber-Cosmin Popescu. Edilul spune că dacă va fi invitat, e posibil să participe la o conferinţă de presă la sediul PSD Gorj. “ Nu m-au ofertat. Pur şi simplu, am avut o relaţie administrativă foarte bună cu o echipă care a ajutat pe toată lumea şi s-a implicat în toate administraţiile locale fără să ţină cont de culoarea politică. Îi felicit pentru acest lucru, pare o normalitate, aşa ar trebui să fie. Le reproşez colegilor din PNL slaba comunicare cu teritoriul. Din păcate, interesul lor s-a manifestat doar în preajma alegerilor, în rest, nu am avut o comunicare, probabil au fost şi dumnealor foarte ocupaţi. Din partea celor de la PSD am găsit o mare deschidere, aşa cum cred că nu a fost nicodată pentru implementarea proiectelor primarilor. Cu mare bucurie pot să recunosc că nu am simţit niciodată vreo presiune, vreo constrângere sau vreo propunere, în sensul de a-mi fi condiționate finanțările de trecerea la PSD. Dacă voi fi invitat, probabil voi participa la o conferință, aşa cum de foarte multe ori am discutat cu domnul preşedinte Cosmmin Popescu şi cu domnul preşedinte al PSD, Mihai Weber, pe probleme administrative. Aceşti oameni, să ştiţi că s-au implicat”, a declarat primarul comunei Arcani.
Drăgoescu: Deocamdată, sunt primar PNL
Primarul comunei Fărcăşeşti neagă că ar fi bătut palma cu PSD. “Nu am avut nicio întâlnire cu vreun şef de la PSD, în afară de şedinţele la care am participat la Târgu-Jiu, unde au fost prezenţi toţi primarii din judeţ. Nu m-a ofertat nimeni. Deocamdată, sunt primar PNL. Până în 2020 mai e mult. Sunt primar PNL, am viceprimar PNL, nu se pune problema să plec”, a precizat Constantin Drăgoescu.

Tăloi: NU voi părăsi BARCA PNL

Primarul comunei Ciuperceni exclude din start o plecare din Partidul Naţional Liberal. “ Nu am avut nicio întâlnire, nici nu voi avea şi nu voi merge la nicio conferinţă de presă a PSD-ului. Nu mă interesează ce fac alţi colegi de-ai mei. Oricum, eu nu voi părăsi barca PNL-ului. Să fiţi siguri de asta. Dacă dumnealor cred că i-a ajutat guvernul PSD să aibă realizări, foarte bine. Eu mi-am rezolvat singur problemele, nu m-a ajutat guvernul PSD. Eu sunt penelist, un liberal convins”, a conchis Dumitru Tăloi.

loading...
Loading...

Citește și

Ce MĂSURI vor fi luate în viitorul BPJ al PNL Gorj. Ce ANUNŢĂ Pecingină

Vicepreşedintele liberalilor gorjeni afirmă că vor fi luate măsuri, în cadrul PNL Gorj, cu membrii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: