Primăria ANGAJEAZĂ șofer și inspector principal!

Primăria Comunei Pestișani, Judeţul Gorj organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție, temporar vacante, de inspector, clasa I, grad profesional principal – Birou financiar contabil. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani și studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă în ştiinţe economice. Termenul limită de depunere al dosarelor este 28 iulie iar proba scrisă va avea loc în data de 31 iulie.
Tot primăria comunei Peștișani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de şofer – Compartiment Deservire, învăţământ. Condiţiile necesare în vederea participării la concurs sunt următoarele: absolvent de studii medii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat;nu este necesară vechime în muncă;posedă permis de conducere categoria „D”;posedă atestat pentru transportul rutier de persoane, eliberat de ARR;posedă cunoştinţe temeinice de legislaţie rutieră;aviz psihologic;asigură transportul elevilor de la domiciliul din comuna Peştişani la şcoli şi retur;verifică zilnic starea tehnică a maşinii;completează zilnic foile de parcurs;ajută elevii la urcarea şi coborârea din maşină;menţine maşina în stare bună de funcţionare;abilităţi de relaţionare-comunicare;abilităţi pentru muncă în echipă;disponibilitate la un program flexibil. Termenul limită de depunere al dosarelor este 2 august iar proba scrisă va avea loc în data de 21 august.

loading...
Loading...

Citește și

Cum să îți depozitezi corect pantofii

Chiar dacă suntem chiar în mijlocul sezonului rece, perioadă în care de regulă încălțăm doar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.