duminică , 19 ianuarie 2020 - 12:11

Primăria Târgu-Jiu ne-a luat 130.000 de lei din buzunare pentru inaugurarea stadionului!


Inaugurarea stadionului din Târgu-Jiu a fost foarte costisitoare dacă stăm să ne gândim că din bani publici s-au cheltuit 130.000 de lei cu care se puteau moderniza câteva locuri de joacă din Târgu Jiu, se puteau repara străzi sau moderniza școli, ori grădinițe. Autoritățile municipale, în plină campanie electorală nu s-au uitat însă la bani și au aruncat 70.000 de lei pentru organizare evenimentului, alți 45.600 de lei pentru masa festivă și alți 12.500 de lei fără TVA pentru cazarea oaspeților prezenți pe baza sportivă.

Pentru inaugurarea stadionului din 25 octombrie s-au închiriat echipamente pentru efecte speciale, s-au închiriat aparate flăcări, un sistem pirotehnic și unul de sunet. Totul a costat 70.000 de lei. Pentru o masă festivă s-au plătit 58.100 de lei la care participarea a fost redusă în comparație cu costurile dar și servicii hoteliere pentru două nopți de cazare.
În ciuda acestor cheltuieli fără număr, în stadion au existat destui nemulțumiți. Atât copii cât și foștii sportivi susțin că au fost lăsați chiar și fără apă în stadion, în timp ce la zona VIP se serveau delicatesuri.

După banii aruncați pe festivitatea de deschidere, începe un nou calvar, Marin Condescu dorind contracte cu clubul pentru cei ce folosesc baza sportivă, tribunele și pistele de atletism în timp ce primăria nu este de acord cu acest demers.
Cei care vor să folosească baza sportivă sunt obligați să achite 10.000 de lei clubului și 50% din biletele vândute, numai puțin de 20.000 de lei în timp ce municipalitatea nu primește nimic.

loading...
Loading...

Citește și

IN-CRE-DI-BIL! Fiul patronului cofetăriei din Tg-Jiu unde a fost filmat un șobolan pe perete, numit șef la Protecția Consumatorului Gorj!

Comisarul Constantin Milosteanu, fiul acționarului majoritar al Societății de Alimentație Publică Cofetării Patiserii VENUS SA, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.