Primarul comunei Albeni, AMENDAT de PREFECTURA Gorj


Ionuț Stan a fost sancționat cu suma de 5 mii de lei în urma noilor verificări făcute de Corpul de Control al prefectului de Gorj.

Motivul pentru care Ionuț Stan a fost amendat este acela că nu a prelungit contractul de muncă al unui însoțitor al unei persoane cu handicap. Dacă va decide să achite amenda în termen de 15 zile, edilul comunei Albeni va plăti doar 1000 de lei. Ionuț Stan are și posibilitatea de a contesta în instanță procesul verbal întocmit de Corpul de Control, ce a fost semnat, luni, de prefectul Ciprian Florescu. „Domnul prefect a semnat procesul verbal întocmit de colegii mei de la Corpul de Control în urma verificărilor de la Primăria Albeni. Așadar, domnul primar a fost amendat cu suma de 5000 de lei, iar dacă se decide să plătească această sumă în termen de 15 zile, dumnealui poate să achite doar 1000 de lei. Poate, de asemenea, să conteste acest proces verbal, iar dacă se decide totuși să plătească această sumă, trebuie să ne facă dovada în termen de 15 zile, nouă, celor de la Prefectură. Motivul pentru care a fost amendat este pentru că nu a prelungit contractul de muncă unui aparținător al unei persoane cu handicap, iar persoana respectivă ne-a sesizat nouă acest lucru”, a declarat Corina Belteu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Gorj.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.