PRIMARUL Cotojman AMENINŢĂ conducerea CEO cu PROSTESTE


Edilul anunţă că dacă şefii companiei miniere nu se vor ține de promisiuni și nu le vor pltăti cetățenilor din Roșia de Amaradia banii pe uzufruct pe anul 2017 până pe 13 mai, va aduce oamenii din comună la Târgu-Jiu în faţa sediul CE Oltenia.

Luni, doi membri ai Directoratului CE Oltenia, Daniel Burlan și Gheorghe Dobrițanu, au participat la o dezbatere cu oamenii care nu și-au primit uzufructul pe terenurile cedate mineritului, pe ultimii 3 ani. Liviu Cotojman spune că, la un moment dat, spiritele s-au încins după ce reprezentanții companiei miniere au invocat diverse probleme care au împiedicat compania să acorde banii. Edilul reafirmă că sumele pe care trebuie să le suporte CEO pentru cele 220 de persoane nu sunt mari, se ridică la circa 6 miliarde de lei vechi pe 3 ani. Cotojman susține că cetățenii sunt dezavantajați și de faptul că nu le sunt redate terenurile în circuitul agricol. Având în vedere că localitatea a fost declarată zonă defavorizată, ar putea beneficia de subvenții mai mari de la APIA. Edilul pare neîncrezător în noile promisiuni făcute de șefii CEO. Primarul comunei Roșia de Amaradia i-a avertizat că dacă nu se vor ține de cuvânt și nu vor vira până pe 13 mai primele sume pe uzufruct, va aduce oameni în fața sediul companiei miniere de la Târgu-Jiu și va protesta.

loading...
Loading...

Citește și

CEO, în BLOCAJ total, la nivel decizional! Vezi ce anume a determinat această situație la vârful companiei energetice!

Situație fără precedent la CE Oltenia, după ce Oficiul Regitrului Comerțului a amânat validarea mandatelor …

Un comentariu

  1. Cu ce ameninta ma?????? Cu prosteste?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: