Primarul de Albeni, cu caravana prin Săcelu să-l readucă la serviciu pe contabilul Buculea! A folosit microbuzul școlar


După ce i-a încetat contractul de muncă luna trecută, dându-i calificativ nesatisfăcător, edilul de Albeni a revenit asupra deciziei luate împotriva contabilului primăriei din Albeni, Buculea Laviniu. Primarul i-a trimis angajatului o scrisoare cerându-i să revină la muncă, dar fostul salariat nu a primit-o. Disperat, primarul Stan a trimis, ieri, șase salariați ai primăriei după Buculea la Săcelu. Respectivii, îmbarcați în microbuzul școlar, au venit să-i caute domiciliul fostului salariat care își caută dreptatea în instanță.

Angajații trimiși de Stan la Săcelu l-au căutat degeaba pe salariatul Buculea. Funcționarii îmbarcați în microbuzul școlar au făcut drum întors, spre supărarea primarului. Funcționarii au revenit în instituție fără Buculea, iar primarul tot pe aceștia i-a găsit vinovați.
Situația de la Albeni este de poveste, deoarece se cunoaște că Ionuț Stan, edilul primăriei, trece de la o stare la alta, le vorbește urât angajaților și îi bagă în sperieți. Chiar îi amenință cu un birou „disciplinar” în care le spune salariaților că vor fi mutați dacă nu îi fac pe plac.
Iar semn că nu îl interesează nimic, Stan și-a trimis joi subalternii cu microbuzul școlar să-l caute pe Buculea la domiciliu, deși respectivul nu era la Săcelu ci la Târgu-Jiu.

loading...
Loading...

Citește și

DRAMA MICUȚEI SORINA, fetița de numai 8 ani, luată de la familia care a crescut-o și dată spre adopție în SUA, a scos în stradă peste 300 de persoane! Autoritățile statului, IMPASIBILE!

Peste 300 de persoane au protestat, duminică, la Baia de Aramă, empatizând cu familia Șărămăt, …

Un comentariu

  1. Doamne fereste de asemenea prostie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: