Primarul Jianu s-a făcut de cireș, după ce a apărut la rubrica „Gospodar ca mine nu-i!”


Edilul de Motru, Gigel Jianu, i-a băgat vineri în priză pe salariații Direcției Publice Motru, să-i repare, de urgență, băncile distruse de la scara sa de bloc, pentru că s-a făcut de ocară pe rețelele de socializare când motrenii au văzut ce „gospodar” este primarul la el acasă. Astfel, vineri dimineață angajații DP, neplătiți la timp de primărie, au pus scândurile lipsă de la băncile din fața scării primarului și le-au și vopsit.

În ultimii trei ani, primarul de Motru nu a văzut nici fațada scării în care locuiește de o viață, nici coșurile de gunoi distruse și nevopsite, nici aleea dărâmată și nici iarba netăiată din zona blocului său. Pentru a salva aparențele, după apariția din Gorj-Domino, Jianu, sfătuit de consilierul său, s-a pozat, vineri, pe băncile proaspăt vopsite din fața scării și s-a dat relaxat „sub cireș” după o zi de muncă. Asta, deși, edilul nici nu fusese vineri la serviciu.

O postare a consilierului personal al lui Jianu, cu fotografia cu primarul relaxat pe banca proaspăt vopsită sub cireșul din fața scării a stârnit un val de comentarii negative pe rețelele de socializare, edilul fiind luat peste picior de localnici, unul spunându-i să aibă grijă să nu-și murdărească pantalonii cu vopseaua proaspătă.
Locatarii blocului sunt singurii fericiții de apariția primarului la rubrica din Gorj-Domino și așteaptă acum ca edilul să plătească din propriul buzunar repararea casei scării, a ușilor de intrare și a aleii de acces, asta pentru că se știe că lunar primarul încasează aproximativ 12.000 de lei brut, bani publici, plus 20% spor de accesare fonduri europene.
Au existat însă și cetățeni care s-au supărat de investiția ,,la foc automat,, din blocul M5, asta, deoarece cei așteaptă cu cereri la Direcția Publică Motru și la primăriei, să li se vopsească băncile sau să li se repare băncile din fața imobilelor în care locuiesc, dar de luni de zile nimeni nu i-a băgat în seamă. Ce nu știu cetățenii este că cei de la Direcția Publică au sărit în sprijinul primarului în speranța că-și vor primi salariile întârziate în această săptămână.

 

 

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.