sâmbătă , 25 ianuarie 2020 - 5:16

PRIMARUL Romanescu, AMENINŢAT cu încă două plângeri penale


Fostul candidat la șefia Clubului Sportiv Municipal, Dan Marinescu, vrea să-l dea în judecată pe edilul Târgu-Jiului pentru calomnie şi insultă.

Dan Marinescu a reacţionat după ce Marcel Romanescu l-a criticat, miercuri, într-o coferință de presă. Edilul s-a legat de nota mică obținută de fostul aspirant la scaunul de director la concursul pentru şefia CSM. În plus, i-a recomandat socrului acestuia, consilierul local PSRo, Ion Butan, să-și caute un ginere mai inteligent. Dan Marinescu anunţă că vrea să-l dea în judecată pe Marcel Romanescu pentru calomnie și insultă. Susține că familia sa s-a simțit jignită și a fost foarte afectată de atacurile primarului. “Sunt stupefiat de declaraţiile acestui individ. Am înţeles că are ceva cu mine, cu socrul meu, dar nu înţeleg de ce bagă familia mea în acest scandal. Fiica mea a suferit un şoc. Soţia mea a mers la psiholog pentru că fata mea a auzit, a citit în ziare despre ceea ce este vorba. Nu înţeleg de ce familia mea este târâtă de acest individ în această nebunie, care este creată de el. Faptul că persistă în minciună nu-mi face decât deosebita plăcere să-l anunţ că se va mai pomeni cu doua dosare pe lângă celelalte trei pe care le are cu mine, pentru insultă, calomnie, faptul că a făcut public şi s-a pronunţat că eu am făcut trafic de influenţă asupra comisiilor care au fost la acel concurs. Faptul că mi-a jignit familia, nu-mi dă decât motive, între ghilimele, de satisfacţie”, a declarat Marinescu.

Ce CONTESTĂ Marinescu

Dan Marinescu spune că după ultimul examen la care a participat pentru postul de director al CSM nu a contestat nota pe care a obținut-o, ci procedura. Ar fi vrut să fie un concurs pe proiecte, nu unul cu probă scrisă și interviu. “Vizavi de ultimul examen, eu nu mi-am contestat nota. Dumnealui asta încearcă să spună. Am contestat procedura de organizare a acestui concurs. Este o hotărâre de consiliu local. Acea anexă a hotărârii de consiliu local, 19, pe care el vrea să o abroge, acum s-a trezit, probabil, spune foarte clar despre ce este vorba. El tot susţine că legea spune că este concurs scris şi oral. Nu este adevărat. Minte cu neruşinare. Diferenţa lingvistică între examen şi concurs este totală. Îi recomand dumnealui să citească DEX-ul limbii române. Mai mult, nu mă cobor la nivelul lui să-i răspund, am cei 7 ani de acasă. Eu nu mi-am permis luxul de a-i jigni familia. Conform procedurilor stabilite în şedinţa de consiliul local, este acea hotărâre care spune foarte clar, că se numeşte director şi este numit în baza unui concurs de proiecte de management”, a conchis Dan Marinescu.

loading...
Loading...

Citește și

Președintele CJ Gorj: „ZERO este cifra proiectelor personale realizate de domnul Romanescu”

Cosmin Popescu iese la atac și spune că primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu nu …

3 comentarii

  1. daca esti incult ca dancila micami-ai P@ZDA DA MUIST INFECT DUTE-N M@ATA LA SAPA AGRAMATU P@LI

  2. Lasa ba ca sunteți la fel amândoi adică doi terchea-berchea.

  3. Dar cand sa maritat cu tine nu a avut nici ,,,un soc ? Intreb si eu pentru neste preteni de ai ei .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.