Primarul Stan este pro-amendă! A încasat una de 9200 de lei


O instanță a Judecătoriei Târgu-Cărbunești a decis, la finalul lunii trecute, că primarul de Albeni, Ionuț Stan, recent intrat în rândurile Partidului Pro România, este bun de plată. Edilul a fost dat în judecată de un cetățean al localității care s-a declarat prejudiciat de edilul, șef al Comisiei Locale de Fond Funciar, și de forul condus de primarul Stan. Instanța a stabilit că atât primarul cât și comisia trebuie să-i achite lui Ion Bugă doar penalități de 9200 de lei.

De altfel, localnicul obținuse, în martie anul trecut, executarea silită a Comisiei Locale de Fond Funciar Albeni și a Direcției Silvice Gorj pentru nepunerea în aplicare a ,,deciziei civile nr. 135 din data de 07.10.2017 pronunţată de Tribunalul Gorj în dosarul nr. 503/317/2013.
În septembrie, cetățeanul s-a adresat iar instanței de data aceasta pe pretenții, chemându-l la bară și pe primarul Stan și comisia condusă de acesta. Pe 27 februarie a avut câștig de cauză, instanța admițându-i acestuia cererea. „Stabileşte suma definitivă în cuantum de 9200 lei datorată de pârâții primarul comunei Albeni, în calitate de preşedinte al Comisiei Locale de Fond Funciar Albeni şi Comisia Locală de Funciar Albeni, cu titlu de penalităţi, stabilite în baza încheierii nr.690/02.05.2018 pronunţată în dosarul nr. 5049/317/2017 către creditorii Bugă Ion și Boian Ioana. Obligă pârâții să plătească reclamantului Bugă Ion suma de 300 lei cheltuieli de judecată reprezentând onorariu de avocat”, se arată în sentința definitivă.
Acesta este una dintre multele amenzi pe care le-a primit primarul sau primăria din Albeni în ultimele luni.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.