PRIMARUL Târgu-Jiului, DEZAMĂGIT. Ce l-a nemulțumit!


Prefectura Gorj a hotărât că deciziile primarului Marcel Romanescu de a delega atribuțiile unor funcționari din cadrul primăriei și nu unuia dintre cei doi viceprimari sunt nelegale.

Instituția Prefectului a tranșat, săptămâna trecută, conflictul dintre edilul liberal și viceprimarii PSD pe tema delegării atribuțiilor. Totul, după ce Aurel Popescu și Adrian Tudor l-au reclamat la Prefectură pe Marcel Romanescu care a dat dispoziții ca, în lipsa sa, de treburile primăriei să se ocupe funcţionari ai instituţiei, şi nu viceprimarii. Primarul Târgu-Jiului este dezamăgit de decizia luată de juriștii Prefecturii. Spune că o va analiza împreună cu angajații din aparatul său de specialitate, după care va vedea ce vor face mai departe. „Știu că am oameni de bună calitate în primărie, care vor găsi soluții la ceea ce ne-au transmis. Nu este o situație plăcută”, a declarat edilul. Marcel Romanescu a acuzat că Instituția Prefectului s-a comportat în timpul mandatului său de primar „ca un stăpân”. „Cât timp voi fi primar, Primăria Târgu-Jiu nu va fi în niciun caz subordonată Instituției Prefectului. Asta trebuie să înțeleagă actualul și viitorii prefecți de Gorj. Ar fi păcat ca după atâția ani să politizăm această instituție”, a mai spus edilul.

Cum reaţiconează viceprimarul Popescu

Aurel Popescu cataloghează decizia Prefecturii Gorj ca fiind una corectă și normală. “Răspunsul este clar: dispozițiile date privind delegarea atribuțiilor sunt ilegale. Acum, se impune revocarea acestora și intrarea în legalitate”, spune viceprimarul PSD. Aurel Popescu atrage atenția că în urma deciziei Prefecturii Gorj ar putea există riscul ca persoane care au solicitat documente de la primărie să se trezească, acum, că sunt nule, pentru că nu au fost semnate de cine trebuia.

Loading...

Citește și

Ce s-a ÎNTÂMPLAT cu PRIMARUL din Slivilești după ce, marți seara, a venit la UPU Târgu-Jiu

Sorin Bucurescu s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.