Primul gospodar al urbei locuiește în CONDIȚII greu de imaginat! Interiorul clădirii pare de după BOMBARDAMENT, banca din fața scării nu are nici măcar scânduri!


„Gospodarul bun, de la poartă se cunoaște” spune un proverb românesc care se potrivește unei situații relatate de o echipă de campanie care a fost recent în Motru și a ajuns și în fața imobilului unde locuiește primul om al urbei. Scara unde stă, de ani buni, primarul Gigel Jianu pare că a trecut însă printr-un bombardament, are pereții interiori distruși, este nezugrăvită de decenii, este folosită pe post de depozit a mobilierului vechi și degradat, depozitat acolo de locatari, iar mirosul în interior este pestilențial. Dacă mai punem la socoteală că în fața scării respective se află o bancă veche, nevopsită și pe care nu se poate așeza nimeni, pentru că aceasta nu are scânduri, vă imaginați cum s-a zbătut primul locatar al imobilului, în aproape trei ani de mandat, să le ofere măcar vecinilor săi condiții decente.

Gigel Jianu a fost ales în 2016 primar al municipiului Motru, acesta lucrând la una din carierele miniere din zonă și locuind cu familia într-un apartament decent într-un bloc din oraș. Cetățenii au apreciat modestia candidatului dar nu s-au dus însă la ușa viitorului primar să îi dea votul, ci la urne, așa că puțini știau cum arăta intrarea în blocul celui pe care îl voiau prim gospodar al localității. Unii au făcut-o acum, în calitate de membrii ai unui partid politic, iar oamenii s-au șocat când au ajuns în zonă iar unii cetățeni le-au arătat unde să primarul. Oamenii au răs, s-au crucit iar unul mai isteț nu s-au răbdat și a trimis pozele la ziar ca să vadă toată lumea ce gospodar fără pereche au motrenii în localitate. De altfel, edilul a fost, pe bună dreptate, ironizat pentru faptul că nu s-a zbătut nici măcar să pună două scânduri la banca din fața scării sale de bloc, ce să mai vorbim de gospodărirea municipiului și a cartierelor limitrofe.
Primarul probabil gândește că nu este treaba sa să facă asta, deși ar fi trebuit să reacționeze pentru recondiționarea spațiului comun al imobilului, deoarece și el este proprietar, și ce mai proprietar chiar, și mai mult, ar fi trebuit să acționeze, deoarece are în subordine Direcția Publică Motru care ar trebui să se ocupe tocmai de aceste aspecte în fața imobilelor din oraș, bănci, coșuri de gunoi, spațiu verde…

 

Cu această ocazie, Gorj Domino inaugurează rubrica „Gospodar ca mine nu-i!”, pe care o vom realiza cu ajutorul dumneavoastră, al cititorilor. Vă stăm la dispoziție și totodată vă rugăm să ne transmiteți pe adresa de e-mail a redacției ( office@gorj-domino.ro) sau pe pagina noastră de Facebook https://www.facebook.com/GorjDomino/  fotografii și opinii legate de locuințele edililor locali din Gorj. În acest fel vom vedea opulența unora, modestia altora, într-un cuvânt calitățile lor de buni gospodari.

 Vă mulțumim, cu drag echipa Gorj Domino!

loading...
Loading...

Citește și

81 de hectare de teren forestier, pus sub topor pentru Cariera Roșia! Alte 28 de hectare au aceeași soartă pentru Jilț Sud

Guvernul a decis scoaterea definitivă din fondul forestier a unor terenuri pentru deschiderea şi punerea …

Un comentariu

  1. Gigel Jianu nu sta acolo sunteti informati greșit sau rau intentionati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: