Principalii lideri politici din Gorj, alături de primari și parlamentari, în DIALOG cu minerii, ASTĂZI, la Motru!

La solicitarea reprezentanților celor 1000 de mineri, intrați de luna trecută în grevă japoneză, vineri 9 noiembrie la ora 13:00 în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor din Motru, va avea loc o întâlnire de gradul zero pentru viitorul angajaților CE Oltenia. Este vorba despre o invitație la dialog, făcută de Sindicatul Solidaritatea 2013, tuturor parlamentarilor de Gorj, primărilor și viceprimarilor din zonele cu minerit și energie, liderilor partidelor politice din județ și chiar liderilor altor sindicate din companie.
Vor onora invitația la dialog senatorii Cârciumarul și Weber, dar și deputații Iriza, Vâlceanul, Șarapatin și Văcaru, spun organizatorii. De asemenea, liderii politici Iordache și Davițoiu vor fi prezenți în sală dar și primarii de Motru, Rovinari, Turceni, Cătunele care au confirmat că doresc o discuție despre problemele salariaților companiei și găsirea soluțiilor de rezolvare ale acestora.
La întâlnire nu vor veni, în schimb, reprezentanții CEO, organizatorii încercând o întâlnire cu administrația marți care a fost însă din nou amânată.

Loading...

Citește și

Dobânzile continuă să scadă. ROBOR la trei luni a scăzut sub 3%, la cel mai mic nivel de după noiembrie

ROBOR la 3 luni, indicele în funcţie de care se calculează dobânzile variabile pentru creditele …

2 comentarii

  1. Ce să caute administrația CEO, că doar nu-i interesează de pulime.Ei să aibă pe card sume babane, mațul gros și subalterne mișto.

  2. Poate ,,,,,principalii latrai politici din Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.